Ocupație de graviduță

     În primul rând vreau să spun :”Bună dimineața!” pentru că eu abia am reușit să mă trezesc. Nu pentru ca aș fi petrecut toată noaptea, nu pentru că m-am uitat la filme, ci din cauza burticii pe cale să devină burtoi în expansiune. 😛 Încerc să nu mă supăr pe situație și să caut lucruri bune și ușoare de făcut în această perioadă. Așa că, anunț pe această cale, că voi lua cu asalt laptopul din casă și tableta de 10 „inci” când rămân fără baterie la primul. Voi fi 25/24 ore conectată la SuperSpring 2016, pentru că se promite interesant, competitiv și cel puțin așa voi sta și eu în pat ( cred 😀 , nu promit doamna doctor :p ).

12745691_10208518908430952_4479155536748972891_n

    Încerc să fac ceva bun, de dragul bebeilor pe care îi aștept. Cine știe, poate vor scoate capul în lume chiar la gala de la hotelul acela cu nume de lalea 🙂 😀 😛

Spor la treabă tuturor și ne vedem/ auzim/ tachinăm/ încurajăm pe grup !!!

ACEST ARTICOL A FOST SCRIS PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN SUPERSPRING 2016 :d

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

3 comentarii

  1. Echipa SuperBlog spune:

    Bine ai revenit in SuperBlog, Georgiana! Ne bucuram sa te avem din nou alaturi si abia asteptam sa iti citim articolele in competitie.
    Multumim pentru participare si iti dorim mult succes si sarcina usoara! 🙂

    1. Multumesc. Promit sa va tin la curent cu bebeii. Sa nu ma criticati prea tare daca articolele o sa aibe tenta de graviduta, miros de pofte culinare, toane hormonale sau 2 pitici pe creieri 😛

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!