O nouă testare a luat sfârşit-Parfumul Attraction One

Parfumul Attraction One a venit cu o mică întârziere. Însă testarea lui s-a făcut iar numai în casă.

102406768_10156871279791612_6449340365984439814_n

 

102456958_10156871279921612_4148217344404796106_n

Şi de această dacă am cumpărat mostrele în avans.

Şi bine am făcut pentru că ulterior, cum am postat pe pagina de Fb Mămica avonistaă că urmează să testez parfumul imediat au început mesajele cu “cum miroase”, “ai mostră la el?”, “poţi să îmi laşi parfumul dimineaţă casă şi să îl iei seara?”.

Spun că iar am testat numai în casă pentru că în afară de ieşirile cu noile biciclete sau cu trotinetele nu am ieşit din casă. Şi cum folosirea bicicletelor sau a trotinetelor se lasă cu multă transpiraţie, am spus să nu dau parfumul aiurea pentru o oră de mişcare.

Încă de la comanda precedentă de când am comandat mostrele am avut o mare nerăbdare. Cum am desfăcut coletul am dat iama în mostre, mai ales că luasem varianta elegantă, cu pompiţă. Primul pulverizat a fost cel cu ambalaj alb. Imediat o serie de note elegante m-au învăluit. Semăna cu ceva, dar zău dacă am ştiut cu ce anume. Şi acum îmi storc creierii să îmi amintesc, mai ales că este ceva ce știu sigur că îl cunosc sau am avut. A urmat pulverizarea mostrei cu ambalaj negru pe cealaltă mână. Încântarea a fost şi mai mare. Apoi, a urmat curiozitatea: oare ce variantă voi primii în colet?

Curiozitatea a fost repede lămurită când am plasat comanda: ALB: (Eram tristă pentru că aş fi vrut să am posibilitatea de a alege. Revin iar la ideea mea că nu toţi rezonăm cu un singur produs, mai ales dacă sunt variante de culori, texturi, arome.

Mostra albă a plecat la prietena mea Petruta. Însă, din păcate nu a rezonat cu ea şi a terminat comandând un creion şi un ruj. Asta este…

Mostra neagră… nu o mai găsesc 😀 Plănuiam să o dau unei cliente împreună cu ghidul pentru produsele cu colagen. Scuze Ionela pentru că încă nu am ajuns la tine 😀  😀

Odată cu această comandă am vrut să testez şi gelul antibacterian cu pompiţă. Are 64% alcool şi nu usucă mâinile.

Şi la această comandă am luat un set de 8 broşurele şi le-am împărţit în Parcul Humulesti unde mai ies cu copiii la alergat. Data trecută nu eram singura mămică echipată de alergat. Eram vreo 6 şi tare bucuroasă eram. Ideea că mai sunt şi alte mămici plinuţe care şi-au dată seama că trebuie să mai facem şi ceva mişcare mi-a mers la inimă. Îmi venea să mă duc la ele şi să le îmbrăţişez pe fiecare în parte  🙂

Până la următoarea impresie de produse vă las şi vouă link către platforma BuzzStore unde şi tu poţi să aplici pentru a testa diverse produse. Cu siguranţă vei avea parte de experienţe inedite.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: