Momente frumoase cu unt

    După şocul avut ieri cu vecina minune care m-a întrebat dacă îmi dau un copil, am decis să mă refugiez azi după o noapte nedormită în ceva bun. Ceva cu iz de copilărie, perioadă a vieţii în care grijile nu existau pentru mine. Nu dormisem pentru că al meu creieraş vizualiza cum „stimabila” se prezintă la poarta mea cu o pungă cu bani sau cu cheile de la un Bugatti, Ferrari, Burgundi, etc în schimbul unui copilaş. Totodată, am acceptat provocarea celor de la  Kerrygold.

unt-sarat-150x150

Mă aşez la masa din sufragerie, alături de o cană cu 3 în 1 şi mă apuc de scris pe o coală albă.

Momente frumoase cu unt:): cei 8 ani de şcoală generală cu „sandvişuri” şi ceai făcute de bunicul,: P acel ceva dulce, făcut de mama în fiecare sâmbătă <3, coajă de pâine fierbinte, furată din cuptorul bunicii de la ţară, pe care întindeam puţin unt din pachetul pus separat pentru musafiri: D, mâncarea de dimineaţă din timpul sarcinii:). Îmi aduc aminte şi acum vorbele doctoriței la ecografie: „Pune-i doamnei RECHEMARE în sistem, că dacă îi pun Ecografie 4D Morfo fetală, nu mai mănâncă nici unt nici margarină şi slăbesc gemenii în burtică!”: P

După ce am revizualizat aceste amintiri, constat că am terminat cana de 3 în 1 şi mi s-a făcut foame sau poate poftă de unt: P.  Pun mâna pe telefon și-mi sun soțul să cumpere un pachet din acela cu puțină sare.

vaci-kerry-2-150x150

Între timp, caut pe net despre Kerrygold şi aflu că foloseşte lapte de la vaci crescute liber, irlandeze și hrănite până la 11 luni doar cu iarbă, adică în termenul internaţional „grass feed”. În comparaţie cu văcuţele noastre care papă doar 7 luni pe an iarbă verde, cele irlandeze sunt mai fericite: P.

Ajunge şi soţul cu pachetul de unt şi bonus… o pâine fierbinte: D. Îmi ung repede un colţ, nu gândindu-mă să mă iubească soacra, ci dorindu-mi ca şi copilaşii mei să aibe momente frumoase cu unt.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Buget pentru frumusețe

Dum sept. 25 , 2016
     Dragul meu soț, Îți scriu acest mail din baie, pentru că nu am curajul să vin în bucătărie să îți spun că am nevoie de niște bani. Constat cu uimire, că raftulețul meu este aproape gol. Mai am un deget de cremă pe fundul borcanului, rujul este gol dar […]
%d blogeri au apreciat: