Moda, cu alte atribuții în casa mea

Moda este foarte bună

     Nu cred că aveţi idee la ce foloseşte 😛 . În primul rând, pentru a ne acoperi pudismul. Apoi, acoperirea în funcţie de temperatură, de clasă socială sau de eveniment. Dar de utilizarea produselor din garderobă pentru siguranţa ta şi a celor din jurul tău, ai auzit?

     Să începem cu şosetele. Sunt cele mai bune elastice de păr, pe care le găsesc peste tot prin casă. Pentru asta mă ajută şi copiii.

     Ghetele – Sunt folosite pe post de coş de gunoi. Se umplu instantaneu cu şerveţele umede şi hârtie igienică. Să mai spun că am ghete din colecţia Pepe Jeans, confecţionate din piele naturală şi spatele călcâiului rigidizat?

moda reutilizata

     Curelele – sunt folosite pentru a oprii accesul copiilor la sertarele suprapuse, în care avem acte/medicamente/chiloţi şi prezervative. Da, menţionez şi prezervativele ca metodă de siguranţă. Nu dorim să umplem lumea de gemeni. Predispoziţia genetică spre sarcini multiple în familia mea, este demonstrată.
Ce îmi pare rău la aceste curele, este faptul că mi-au rămas mici. Cele pe care le am, fac parte din colecţia Medicine şi sunt confecţionate din piele ecologică. Încă din timpul sarcinii, am luat „câţiva” cm, pe care curelele de la Medicine nu le-au căpătat şi au rămas la numai 102,5 cm.

moda refolosita

     Geacă impermeabilă – salvează pătura şi pernele de jetul de vomă a celui mic. Na… se mai întâmplă şi din astea 🙁 Partea cu curăţatul gecii… intră în atribuţiile curăţătoriei chimice 😀 . Angajaţii ştiu să protejeze pielea ecologică din care este făcută podoaba mea cu fason mulat din colecţia Guess Jeans.

moda refolosita

     Geanta – din colecţia Versace Jeans, este „chestia” aia a lu mama, din care scoatem tot ce este inutil şi băgăm jucăriile noastre roşii 😛 Cam mică ce este drept. Dar cureaua lungă şi reglabilă este numai bună cât să târâm prin casă „chestia” lu mami. Vai de pielea ecologică din care este confecţionată 🙂 🙁

moda refolosita

     Portofel – cam plat în ultima vreme, din cauza răcelilor dese ale celor mici. 🙁 Acesta se foloseşte pentru a umple spaţiile goale dintre mobilă şi pereţi, pentru a nu mai venii curentul. Cel puţin aşa spun copiii 😀 Tristul meu portofel, este confecţionat din piele ecologică şi face parte din colecţia Answear. Nu este trist pentru că face parte din colecţia Answear, ci pentru că este mai mult gol decât plin. Numai ultima reţetă pentru otită a costat 150 de lei 🙁

moda refolosita

     Bluza preferată a mamei – moale şi călduroasă, o băgăm sub tocul uşii de termopan, pentru a nu mai face buba bebe miau când încearcă să treacă dintr-o cameră în alta pe bul toc. (Uşă montată recent şi fix la porţiunea de sub toc s-a terminat tubul de spumă poliuretanică a lu nenea montatorul.) Când este vorba de un bebe, şi miau la mijloc, ce mai contează bluza din colecţia Medicine?! Să mai spun că este un model confecţionat din ţesătură neteda si are decolteu de tip barcă? Nu, nu mai spun 🙁

moda refolisita

     Ochelarii de soare – jucărie gingivală, mult râvnită de gemeni, mai ales în maşină când soarele îţi intră ca un reflector în ochi. Acel filtru UV 400, îşi merită toţi banii. Bine şi faptul că fac parte din colecţia Gigi Hadid for Vogue 😛

moda refolosita

     După ce am tot experimentat moda în diverse feluri – în mod normal, în mod fiţos, sau în mod copii style, am ajuns la concluzia că unele produse din garderobă trebuiesc protejate. Din acest motiv, am trecut la eşarfe, cordoane de halat şi faşă dublă textilă…
Vă las imaginile de mai jos pentru dumerire: D

     Dacă şi voi faceţi parte din categoria celor care testează moda în orice situaţie, puteţi să încărcaţi în social media un clip sau o fotografie cu hashtagul #WeAreTheAnswear și astfel poți câștiga un Fiat 500 și vouchere Answear, inclusiv premii garantate – puncte în valoare de 100 lei pe care le poți valorifica la cumpărături.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017  logo

Poze din arhiva personală

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

  1. […] Moda, cu alte atribuții în casa mea […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: