Mobilierul de baie în familia cu mai mulţi membrii

Salutare,

Astăzi atac tema mobilierului din baie. Spun atac pentru că pentru mine este urgent de rezolvat acest spaţiu din casă, cel puţin la nivel de proiect.

Până de curând nu am simţit nevoia de un spaţiu mare în baie. Mă simţeam perfect în baia mea de 2/2. Am chiuvetă, cadă şi toaletă. Un dulăpior suspendat şi alt dulap sub chiuvetă. Practic până la vârsta de 3 ani şi 7 luni ale copiilor am avut baia potrivită ca mărime. Aspectul îl atac cu altă ocazie 😀

Din data de 3 ianuarie locuieşte şi mama cu noi. Am schimbat provizoriu casa de 2 camere cu una de 3 şi baia de 2/2 cu una de 2/3m. Însă, tot o baie este.

Cu cât cresc copiii mai mult, cu atât au nevoie de spaţiu mai mult. Chiar dacă momentan încă adoră să facă baie cu spumant împreună, în momentul când merg la spălat pe mâini preferă propria chiuvetă fiecare. Dar ce facem când un copil este pe toaletă, unul doreşte să se spele pe mâini şi mai vrea şi mama la toaletă?! Păi… nu am ce face decât să zoresc copilul să îşi termine treaba mai repede.

Într-o altă viaţă aş recompartimenta spaţiul din baie cu două toalete şi două chiuvete. În acest fel ar avea acces două persoane în acelaşi timp şi nu aş mai fi îngrijorată că pot apărea accidente urinare.

Căutând pe internet mobilier de baie am găsit un aspect drăguţ şi modern, dar nu foarte modern. Sper că nu v-am zăpăcit 😀 Şi vorba soţului: “Vezi cum pun restul obiectelor din baie în valoare ceea ce vrei să cumperi”. Deci, ţinând cont de aranjamentul băi pe un format lunguieţ, aş poziţiona şi cele două obiecte din Gama Sole tot în acelaşi stil.

Dar să vă explic această gamă:

-Are un design curbat şi minimalist. Deci perfect pentru efectul meu de alungire.

-3 variante de configurații, adică 60, 80 și 100 cm lățime. Personal optez pentru cea de 60 de cm. Prea mult intră deja în risipă de spaţiu.

-Sertarul are încorporat sistemul Soft-Close ce asigură confort la utilizare. Adică închidere amortizată 😀

-Chiuveta din ceramică şi dulapul de sub ea sunt montate în stilul suspendat. Pe lângă aspectul aerisit, are şi un spaţiu generos de depozitare.

-6 finisaje moderne. A se înţelege culori 😛 Acestea sunt Bianco, Cremă, Cappuccino, Grigio Scuro, Rovere Oro și Legno Nordico. 4 dintre ele vi le arăt în imaginea de mai jos.

Acum eu vă spun că în acest moment când trimit puii de furtună să se spele pe mâini (înainte de masă sau după ce au venit din curte) unul foloseşte chiuveta, altul cada. Asta pentru că încă suntem în plină perioadă de “Eu sunt cel mai important, deci eu primul”. Logic că aproape de fiecare dată baia arată ca un mic ştrand în care săpunul spală de toate, mai puţin mizeria de pe mâinile lor 😛

Aş vrea să vă povestesc puţin despre firma ce comercializează Gama Sole. Ea se numeşte Savinidue, este de provenienţă italienească şi a decis să deschidă o fabrică la Sebeş. Spotul publicitar l-aţi văzut cu siguranţă.

Însă că şi comercializare produsele se găsesc în Dedeman, Romstal, Hornbach.

În aprilie 2020 BRD le-a acordat un credit de 24 de milioane de lei pentru dezvoltarea afacerii şi modernizarea liniei de producţie. Despre Savinidue au ai scris Ziarul Financiar şi iqads.ro. Savinidue a fost şi finalist EOY 2016. Mai precis Domnul Piersante Savini a fost unul dintre finaliştii evenimentului Entrepreneur of the Year 2016, organizat de EY România.

Cred că am dat suficiente detalii încât să vă arăt cât de serioasă este această firmă iar produsele lor sunt potrivite pentru orice stil şi orice spaţiu. Rămâne să vă alegeţi gama potrivită şi meşterul priceput. Căci fără meşter, este vânare de vânt 😀

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!