Mini-parfumuri Avon de poseta

avon

     Niciodată o femeie nu o să spună că are suficienţi pantofi, genţi şi parfumuri. Mereu caută, caută şi cu greu găseşte ceva mulţumitor. De ce?! Pentru că ea are o mie de stări. Poate să treacă de la birou la cratiţă şi apoi la o baie cu spuma. Sau de la schimbat pamperşi, la inventat cântecele şi până la creat artă culinară în farfurie pentru a mânca pruncii. Dar, nu uită să fie femeie.

    Indiferent că îţi începi ziua cu mireasma fresh a unui parfum, pe parcursul zilei starea ţi se schimbă şi poate vrei să devii tânăra aceea senzuală, care se îmbracă în petale de flori şi fructe. Seara, te poate aştepta o surpriză, iar esenţa dulce a parfumului preferat, poate face ca iubitul sau soţul să îţi trimită sărutări tandre de la distanţă, prevestitoare de nebunii nocturne.

    Avon Cosmetics vine în întâmpinarea ta cu o selecţie interesantă de parfumele de geantă. Atomizorul cu care sunt dotate, le face practice şi uşor de folosit. Flori, fructe, condimente şi esenţe lemnoase, se împletesc cu arome de piele naturală, tot mai des întâlnită în parfumerie.

    Nu de puţine ori, amintirile sunt legate de arome. De la cozonacul bunicii de Crăciun, la aleea din parc străjuită de corcoduşi înfloriţi. Parfumurile, sunt acea undă aproape hipnotică, ce te transpune în alt loc şi timp dintr-o respiraţie.

     Pentru fiecare femeie serioasă sau jucăuşă, Avon are ce oferii. Vă invit să răsfoiţi brosura Avon online pentru mai multe arome sau seturi de parfumerie.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: