Milano 64 a deschis un nou magazin în zona centrului vechi bucureștean

Totul a început cu un mail.

„Salut,

Eşti invitata noastră mâine, 29.06.2017 la ora 19:00 PM la o seară de socializare în domeniul fashion, un pahar de prosecco şi o muzică frumoasă în surdină.
Cu această ocazie îţi dăm întâlnire direct în noua locaţie a magazinului nostru din România, situată pe Bdul. I.C. Brătianu, Nr. 44 (chiar lângă pasajul spre Centrul vechi).
Abia aşteptăm să ne vedem!”

     Bun, invitaţia primită îmi este adresată, dar blogul meu nu este de fashion. Ce este de făcut?! În primul rând am răspuns la mail, anunţându-mi prezenţa şi aşteptam să văd dacă se găseşte să răspundă cineva cum că ar fi greşit destinatarul. Nu mi-au răspuns, aşa că m-am prezentat la locaţie.20170629_185217

     Bulevardul I.C. Brătianu, Nr. 44 este o locaţie vizibilă şi accesibilă. Mă încântă ideea de scări interioare, iar cabinele de probă pe fiecare nivel sunt foarte practice. Cele două consiliere au fost foarte drăguţe, dar Stela s-a departajat lejer. A fost manechin, fotograf şi prezentator de haine pentru mine. Mi-a arătat câteva ţinute ce mi s-ar potrivii şi mi-a răspuns lejer la toate întrebările. Unde nu a ştiut, m-a sfătuit să vorbesc cu „Doamna Mihaela”.

Această prezentare necesită JavaScript.

     Dacă tot am pomenit de Doamna Mihaela, să vorbim mai departe tot despre ea. Mi-a lăsat o impresie plăcută. Persoană comunicativă, veselă, exuberanţă. Serviabilă, foloseşte gesturi ample şi tratează pe toată lumea la fel. M-a prezentat unui mic grupuleţ existent în zona casei de marcat. Am servit un pahar de prosecco, pateuri cu broccoli şi prăjiturele bune-bune. Mi-a răspuns la întrebări şi am văzut cât de practică este.

     Pantofi, genţi, bijuterii şi haine găseşti în magazinul Milano 64. Provenienţa italiană, culorile sobre sau combinaţii îndrăzneţe, fac ca aceste produse să fie admirate precum capodoperele de artă. Şi nu, nu sunt stilul acela de îţi ia răsuflarea, ci un practic/cazual/elegant. Sper să mă fi făcut înţeleasă, căci nişa de fashion nu este specializarea mea.

      Bijuteriile îndrăzneţe sau supradimensionate mi-au atras atenţia încă de la început. În mintea mea încercam să le găsesc o potrivire cu hainele mele de acasă. Cam greu nenică…
Încălţăminte am văzut numai elegantă şi pe picior mic. Hai să nu fiu rea, era şi un model pe mărime 41. Cu toc cui sau platformă, aproape fiecare pereche de încălţăminte avea potrivirea perfectă în gentuţă sau poşetă. Tocmai am aflat că îi spune „Clutch” la acea gentuţă. Bun, se pare că învăţ din mers.

     Trecând de la cui, tocul cui, la marfa din raft, am aflat că aprovizionarea se face pe sezon, dar există şi varianta unei comenzi pe mărimea „X” din catalogul cu produse din Italia. În urma unui acont, comanda vine în termen de maxim 2 săptămâni.

     Deşi magazinul a fost gândit pentru femeile cu talie micuţă şi înalte, pe alocuri se pot găsi şi hăinuţe pentru cele ca mine: 1.60 m, 75 kg şi o talie ce a ţinut gemeni. Doar 7 luni, căci au vrut să prindă sfârşitul primăverii.

     Magazinul Milano 64 comercializează îmbrăcăminte şi accesorii cu un stil aparte de la branduri precum: Alisya, Leidiro Collection, No-na, Pepita, Kitte, ECO sau Gio Celini Milano.

Ce aduce nou Milano 64?

     Ceea ce face ca boutique-ul Milano 64 să fie în topul preferinţelor femeilor este faptul că vine în întâmpinarea celor care au un program bine stabilit şi nu îşi permit să piardă foarte mult din timpul lor liber, oferindu-le posibilitatea de a programa întâlniri personalizate, la orarul convenit de ele, pentru achiziţionarea articolelor dorite. Această metodă a devenit din ce în ce mai căutată, mai ales în rândul femeilor de carieră, cu un program foarte încărcat.

     Deşi am fost învăluită în culori, sclipiri şi accesorii, am fost dezamăgită de ţinută neagră purtată de Doamna Mihaela. Evenimentul impunea o ţinută muuuuuuult mai veselă, poate chiar extravagantă. Dacă greşesc, îmi cer scuze.

 

Puteţi să vizitaţi pagina de Facebook Milano 64 pentru a vă face propria impresie, sau pentru a vă rezerva o întâlnire de consiliere personalizată

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 thoughts on “Milano 64 a deschis un nou magazin în zona centrului vechi bucureștean

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Competiția națională Ten Outstanding Young Persons (TOYP)

vin iul. 7 , 2017
Dragilor,      Am primit astăzi pe adresa de contact un comunicat de presă din partea JCI Constanța despre promovarea tinerilor remarcabili drept modele pozitive pentru generațiile din care fac parte. Întrucat consider că ar putea interesa pe mulți dintre cititorii „Ordine sau dezordine” îmi fac datoria sa îl public […]
%d blogeri au apreciat: