huse telefoane huse tablete

Mergi la mare? Ia cu tine și huse de telefoane!

A început vara de aproximativ 18 zile. A început perioada când telefonul fie se îneacă în apă, fie se înfundă de la nisip.

Salutare, nu te întreb dacă mergi la mare, ci te întreb dacă ți-ai luat și protecție pentru telefon. Asta pe lângă produsele de protecție solară pentru tine, soț/soţie și copii.

Husa de telefon nu o fi ea o necesitate, dar după apariția copiilor, mersul la mare este următorul motiv pentru care recomand cu încredere huse de telefon.

Personal posed (chiar îl posed 😀 ), căci nu pot să spun în alt fel mai explicit, un telefon de la brand-ul Huawei. L-am înjurat pe creatorul carcasei lui P 20 de numa. Este cel mai alunecos telefon din viața mea. Chiar pus la orizontală, pe suprafață plană, el tot aluneca.

Mi-au trebuit vreo 6 luni ca să îmi dau seama că am nevoie de o husă. Asta după ce telefonul meu Huawei luase o gură de asfalt în curte.

Primul meu gând a fost imediat ALI. Ieftin și potrivit pentru cât va mai ține telefonul. Asta pentru că mă rugam să mai funcționeze o perioadă până mă decideam dacă îmi cumpăr altul la liber sau fac alt abonament numai pentru un telefon nou.

Până la urmă nu a fost cazul. Acea husă de Huawei a fost bună și încă mai este după mai bine de un an și jumătate. Și da, telefonul încă este cu ecranul crăpat rău, dar funcționează perfect. 😀

Ceea ce te sfătuiesc pe tine este să nu aștepți vreo 40-50 de zile până vine ALI.

Avem site-uri în țară cu prețuri bune pentru huse. Huse telefoane, huse tablete, accesorii, în principiu se găsesc peste tot. Dar important este să găsești și ceva de calitate.

husa samsung

Uite, în acest articol îți propun câteva huse, iar tu decizi dacă merită o șansă.


De exemplu, aici avem pentru gama Huawei.

huse huawei

Folie de sticlă, carcasă sau husă mată, tip copertă.


Eu am modelul Husa Huawei carte cu închidere magnetică.

husa huaweiAcest model este perfect pentru mine, pentru că oferă acces facil la butoane. Husa poate fi poziţionată în mod stand, ideal pentru vizionarea clipurilor video şi a apelurilor de tip conferinţă. 

Următoarea categorie de huse este cea pentru SAMSUNG. Cu nu mai puțin de 15 modele și mult prea multe huse pentru a fi numărate, voi arăta un colaj de huse telefon SAMSUNG și apoi voi prezenta una mai aparte.

huse sansung

Un model de husa SAMSUNG ce îmi place este cea wallet 2.


Mi se pare practică și economisesc spațiu pentru portofel. Dar, în acest fel n u mai uit telefonul pe ici și colo. Această husă este realizată din piele ecologică, are buzunare pentru carduri și numerar și închidere magnetică.

Dar dacă tu, cititorule, ești posesor de tabletă, îți recomand următoarele produse:

*huse tablete universale- făcute strict pentru anumite dimensiuni

huse tablete


*huse tablete specifice SAMSUNG, HUAWEI, LENOVA, IPAD
*huse AMAZON

Acesta este un colaj pentru Lenovo:

Modelul de husă pentru tabletă care îmi place este acesta:

Îmi amintește de tableta de 10.1 inch pe care am avut-o acum muuuuulţi ani. O botezasem IaNNa 🙂 Ea a fost martora poveștii cu fimoza.

Știați că husele de telefoane sau de tablete sunt printre cele mai uitate obiecte în UBER? În acest articol vedeți și restul listei de obiecte uitate.

Înainte de încheiere vă mai dau o recomandare de husă pentru telefon. Una ce a fost admirată mult în serialul „Emily în Pariş”.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: