Mai sunt numa 30 de zile pân’la SuperBlog 2019

A venit un nou septembrie, cu al lui 1 și 2 și 3 și tot așa până la finalul celor 30 de zile calendaristice. Nu știu dacă sunt nerăbdătoare să înceapă SuperBlog sau este acel ceva ce știu că vine toamna și mă ține ocupată pentru vreo doua luni ca apoi la gala să îmi dau seama că am slăbit circa 5 kilograme de stres și de frica lui 23,59.

Deși încerc să nu îmi setez așteptări, parcă tot vreau puțină ambitie. Puțin mai mult de locul 32 de anul trecut. Aș minții dacă aș spune că nu vreau premii și bani. Aș minții dacă aș spune că nu vreau la gală.

Vreau cu acest nou SuperBlog sa încep un nou drum. Am laptop nou( trebuia să mă laud și eu cu ceva 😛 ), ceva lipsă programe și drivere în el dar și alte schimbari personale ce le-am demarat recent.

Știu că sunt un alt om față de prima participare. Știu că pot mai mult cu fiecare articol în parte și știu imediat după publicare ce am greșit la el și ce aș mai fi făcut.

Cu aceste câteva rânduri îmi anunț participarea la ediția de toamnă a SuperBlog.

Gata, scurt și la obiect.
Ne vedem la gala.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 comentarii

  1. Sa te bucuri de noul laptop si mult succes!!!

    1. Ordine sau dezordine spune:

      Multumesc… desi am toate sansele sa nu ajung la gala.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: