FB IMG 1557258733038

Madalina Potra- mămica ce acceptă orice provocare cu fimo

Astăzi picii mei au împlinit 3 ani. Astăzi a fost momentul în care mi-am dat seama că atunci când cred că nu mai pot, de fapt mai pot puţin. Când am crezut că nu pot să meşteresc ceva, de fapt nu aveam adunate de prin casă şi magazie cele necesare pentru a finaliza proiectul din cap. Când credeam că nu mai am loc în creieri să învăţ ceva nou, copiii mi-au demonstrat că acum este momentul să mă dau pe brazdă, să învăţ odată cu ei şi cu timpurile pe care le trăim. Dar cel mai mult am fost motivată de alte mămici să încerc şi alt ceva… pentru că se poate.

O altă mămică ce a văzut că mai poate puţin când este epuizată de oboseală este Madalina. Mamă de doi copii şi creatoare în lut polimeric, membră WAHM ca mai toate invitatele mele, Madalina nu se dezice de super puterea ei. Vă invit să îi citit povestea şi să îi vedeţi creaţiile.

Madalina Potra

Salut, mă numesc Madalina Potra. Sunt mamă a doi viezuri de 5 respectiv 2 anişori, năstruşnici tare, cu mult chef de joacă şi cu o tonă de energie.

Cum am început cu pasiunea pentru lut? Pot spune că absolut întâmplător am descoperit la o colegă o bijuterie lucrată în lut polimeric, superbă şi fix pe stilul şi personalitatea tipei. Acest lucru m-a dus instant cu gândul la ce lucruri faine aş putea crea şi ce combinaţii de culori frumoase aş transpune din vis în realitate.

 

 

 

Set bijuteri trandafiri roz

Povestea începe cu mine în postura de învăţăcel, căutând seară de seară informaţii despre această pasiune şi modelând cu stângăcie primele modele de cerceluşi din lut polimeric în formă de trandafiraşi. Le-am oferit cadou prietenilor.

Toată lumea era încântată de ei și au început treptat să mi ceară să le fac și alte modele de cerceluși, să fac și set cu inel și pandantiv, dar şi multe altele. Pentru mine era o bucurie că sunt provocată să fac și alte obiecte, înafară de cercei.

O lungă perioadă m-am axat doar pe bijuterii, cercei de diferite mărimi, brățări, inele, agrafe de păr, pandantive, coliere.

cercei din fimo

În perioada mărțișorului am primit o mega provocare să fac mărțișoare cu logo unui mare brand de parfumerie din România, am acceptat provocare.

martisoare din lut polimeric

Au urmat și alte provocări și ușor, ușor am mai adăugat o categorie de obiecte lucrate manual din lut polimeric şi anume “mărțișoarele”.

decoratie din fimo

FB_IMG_1557258998136

O altă provocare

De data aceasta mi s-a părut destul de dificil şi îmi era teamă că nu o să reușesc. Surprinzător, am fost foarte încântată.

Anul trecut înainte de sărbătorile de iarnă aveam nevoie să fac 2 cadouri, diferit de ceea ce făceam eu. O doamnă drăguță din branșă m-a provocat spunându-mi „De ce nu îți faci tu cănuţele personalizate cu figurine, că doar lucrezi cu fimo și ai putea? Nu o să ți iasă din prima perfect, dar vei exersa și o să vezi că o să reușești!”

Prima mea cănuţă decorată cu figurină a ajuns cadou pentru o doamnă doctor. Am şi primit și un feedback pozitiv din partea medicului.

cana decorata cu medic fimo
De acum nimic nu mi se mai pare greu, accept orice provocare, ba chiar îmi place foarte mult să fiu provocată să fac și alte figurine sau obiecte faţă de ce am făcut până acum.

FB_IMG_1557259013956FB_IMG_1557258961738FB_IMG_1557258948293

De câteva luni am adăugat în portofoliul meu trandafiri din săpun și licheni, pe care i-am pus în valoare într-o decorațiune cu mesaje text modelate din lut polimeric.

tablouri cu muschi stabilizatIMG_20190427_084746_resized_20190507_110034881
Pentru mine arta modelatului este o pasiune, un mod de a mă relaxa, de a mă destinde de rutina zilnică.

Sunt seri, mai bine spus nopți în care pierd noțiunea timpului, modelând diferite figurine. Îmi place foarte mult ceea ce fac, încerc întotdeauna ca ceea ce fac să fie la superlativ, să nu dezamăgesc și de fiecare dată când primesc feedback-uri de la persoanele cu care am colaborat mă încarc cu o energie pozitivă și mă ajută să merg mai departe, uitând de oboseală nopților nedormite, văzând că munca mea este apreciată și plăcută.

FB_IMG_1557258733038cani decorate cu fimo

cana decorata cu fimo tata si copiii

Pe Madalina o găsiţi pe pagina de Facebook.  Acolo vă aşteaptă să îi daţi noi provocări dar şi motive de bucurie.

cana decorata cu soarece din fimo

 

Dacă găsiţi interesant acest articol vă invit să îl arătaţi şi prietenilor. Nu ştiţi cine are nevoie de un cadou personalizat sau de o bijuterie ruptă din curcubeu.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!