Ludotech- un mic centru cultural pentru toate vârstele (CONCURS)

     Pe la sfârşitul concediului de creştere a copiilor am început să mă gândesc la întoarcerea în câmpul muncii. Locul unde am lucrat înainte de sarcină nu se mai poate pune pe o eventuală listă. Acum nu mai admit să lucrez aproximativ 12 ore pe zi.

     Am prospectat nopţi întregi site-urile cu job-uri. Am aplicat la unele, dar mi-a venit de hac programul. Nu mai spun că în acest moment nu mai sunt atrasă de contabilitate primară şi de piese auto. Apoi… am căzut pe gânduri.

M-am gândit la locurile vizitate în acest concediu. La spaţiile potrivite copiilor, dar şi familiei. Astfel am ajuns la concluzia că Ludotech este acel ceva potrivit şi ca loc de muncă şi pentru vizitator sau participant la evenimente tematice, sau numai pentru locul de joacă.

     Din conversaţiile mele cu Elena Gorun, am aflat că ideea Proiectului Ludotech a început ca o afacere de familie, tocmai pentru a acorda mai mult timp propriei familii, dar şi pentru a oferi o educaţie diferită şi foarte diversificată băieţelului ei.

Ludotech

     În cadrul Ludotech am cunoscut pentru prima dată jucăriile de tip magnetic, jucăriile din lemn brut, plăcile senzoriale, jucării de tip hande-made, lucrate cu drag de mămici ce le meşteresc în căminul lor.

     Multitudinea de cărţi pentru copii, mici edituri şi ateliere ce cu greu le consideram eu potrivite picilor îşi făceau simţită prezenţa pe rafturile şi pereţii locaţiei. Practic, locul ar putea fi considerat un mic muzeu, dar şi un loc de joacă în acelaşi timp.

Ludotech este locul unde copiii învaţă jucându-se, iar adulţii pot participa la evenimente similare unui centru cultural în toată regula. De la consiliere, la fotografie, de la sport, la relaxare, de la atelier de pregătit îngheţată, la descoperit noi tehnologii, de la engleză, la îndrumări pe timpul sarcinii şi nu numai.

 Oameni minunaţi deschid porţile “Lumii Ludotech” şi te îmbie la conversaţie, creaţie şi educaţie.

     Uneori, Centrul Ludotech colaborează cu membrele Asociaţiei WAHM România. Nu vă pot spune ce proiecte de milioane ies din contopirea ideilor şi muncii lor. Uneori îmi pare rău că au numai acel spaţiu la dispoziţie. Cu toate acestea, Elena şi ale ei ajutoare reuşesc să fructifice fiecare milimetru şi fiecare secundă de funcţionare a acelui proiect.

Banca lucrata de un barbat

     Elena Gorun este un fel de “el capo de tuti capi” 😛 . Nu ştiu cum reuşeşte ea să gândească, să planifice şi să coordoneze proiecte atât de numeroase şi de diferite. Probabil Ministerul Culturii şi Cultelor (dacă se mai numeşte aşa) ar trebuii să ia lecţii cu creionul pe hârtie de la Doamna Elena.

     Până una alta, eu pândesc un loc de muncă în sânul Ludotech 😀 . Dacă Tanti Elena ar avea şi program de 4-5 ore, ar fi ideal  😛

    Dar cu atâta laudă am uitat să vă spun motivul pentru care m-am apucat de scris. Elena, prin intermediul Ludotech susţine şi blogurile originale. În această campanie, ea a decis să ofere un premiu foarte colorat acelui cititor care ne va povestii într-un comentariu cum a fost prima participare a copilului/copiilor la un atelier de orice fel, desfăşurat oriunde în lume. Puteți răsăpunde până miercuri ora 21. Joi se anunță câștigătorul.

carti potrivite pentru copii mici

     Din păcate, premiul se poate oferii numai participanţilor din Bucureşti, cu ridicare de la sediul Ludotech. În acest fel, puteţi să vedeţi şi voi minunata lume creată de câţiva oameni, pentru TOȚI ceilalţi oameni.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

5 thoughts on “Ludotech- un mic centru cultural pentru toate vârstele (CONCURS)

  1. Acum o luna in parcul Herastrau a avut loc un mare eveniment cu activitati pentru copii.Ne-am prezentat in formula completa eu , sot, copil 1 de 8 ani si copilul 2 de 2 ani. Activitatea cea mai placuta a fost cea in care am pictat cu palmele pe o panza alba.Toti 4. Cel mic a fost atat de incantat incat a continuat pe hainute, pe picioare… A fost super distractiv si as repeta oricand experienta!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cum începe visul Amazon- ian în România

sâm aug. 25 , 2018
     Uneori mă întreb dacă am luat la rând toate micile proiecte de antreprenoriat pe nişa unde simt eu o mare prăpastie. Alteori mă întreb dacă “starea de TABOO” le mai permite oamenilor să răspundă verbal la unele întrebări pe care le consideră “usturătoare”. Când am spus de răspuns […]
Propria afacere pe Amazon?
%d blogeri au apreciat: