Lubrifianţi aromaţi sau salată intimă

     Maria, un travestit timid dar foarte iubăreţ, a descoperit un nou magazin, sex shop Erotic24. Cum comunitatea de travestiţi, gay şi lesbiene este destul de mică în oraş, s-a gândit să împărtăşească pe blogul lui experienţa testării produselor.

     „Dragilor, drăguţelor, nu îmi vine să cred cât de mult schimbă atmosfera aceste produse. Mirosul lor mă duce cu gândul la prăjiturile din copilărie. Ciocolată, vanilie, cireşe, căpşuni şi pepene roşu, sunt un deliciu. De fapt nu toate. Lubrifiant sexual comestibil este doar cel din imaginea alăturată. lubrifiant

     Mi-au plăcut atât de mult, încât am luat câte unul din fiecare. Ce-i drept, în rate. Pe site-ul lor au şi această opţiune. Acum au scăzut şi valoarea pentru livrare gratuită. Nici nu îţi dai seama când aduni produse de 150 de lei şi gata o comandă ce se poate livra gratuit.
Revenind la lubrifianţi, sunt minunaţi. I-am folosit într-o partidă pe toţi. La un moment dat, mirosea a intim şi a salată de fructe. Sper să nu vă fac poftă, pentru că sunt puţin zgârcit şi nu vreau să le împart decât cu iubi meu. Puteţi oricând să faceţi comandă pe site. Mai au jucării sexuale, erotice, pentru cuplu, stimulente sexuale, produse pentru ejaculare precoce, vibratoare şi bineînţeles lubrifianţi.

     Se apropie Sfântul Valentin şi Dragobetele. Depinde ce vreţi să sărbătoriţi. Eu personal, sunt indecis, aşa că l-am anunţat pe iubi meu că ne vom iubii pătimaş şi aromat în ambele zile, dar şi în restul ce vor urma. Ce este drept, noi nu avem nevoie de motive. Noi ne iubim şi atât. Sper să nu luăm prea multe calorii de la salata intimă. De fapt, cum le luăm, aşa le şi dăm jos. Azi cu arome, mâine fără, poimâine cu un dildo personalizat sau chiar cu bikini din latex cu dop anal intern. Nu, nu vă pun poze pofticioşi şi pofticioase. Vă las să vizitaţi site-ul Erotic24. Sigur găsiţi ceva pe poftele sau dimensiunile voastre. Vă las gagici şi gagicuţe să vă gândiţi la cele spuse. Ne întâlnim mâine la o cafeluţă fierbinte.”

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

3 thoughts on “Lubrifianţi aromaţi sau salată intimă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dezordine în moda pentru bărbaţi

sâm feb. 4 , 2017
Recent, am văzut o postare cu noile stiluri bărbăteşti, dar de inspiraţie feminină. La  Milan/Paris Men’s Fashion Week au apărut câteva modele masculine atât de rahitice, încât aş putea jura că sunt asexuali. Acoperământul textil purtat, mă trimite imediat cu gândul la travestiţi, fetişuri şi homosexuali. Ataşez mai jos câteva poze, […]
%d blogeri au apreciat: