Intrebari pe care sa mi le pun inainte de a accepta un loc de munca

   Text scris de Tiby

     O multime de tineri si nu numai cauta zilnic locuri de munca in Cluj, Bucuresti, Timisoara, dar si in multe alte orase mai mici sau mai mari. Unii vor doar sa aiba experienta unor interviuri, altii isi cauta un loc de munca pentru prima data, iar altii vor sa isi schimbe locul actual de munca din diverse motive.locuri de munca.jpg


In momentul in care iti gasesti un loc de munca in orasul in care iti doresti, inainte de a accepta oferta si de a promite ca vii la munca la data si ora stabilita, trebuie sa-ti pui o serie de intrebari. Iata cateva dintre ele:

1. Este ceea ce imi doresc sa fac zilnic?

Pentru a fi productiv/a la un anumit loc de munca, trebuie sa iti placa ceea ce faci. Pentru acest lucru ideal ar fi sa te gandesti inainte de a aplica la un anumit job. Cu toate acestea anumite locuri de munca in Bucuresti e posibil sa te atraga, dar la interviuri sa-ti dai seama ca nu e ceea ce pare. Acesta este motivul pentru care trebuie sa iti pui aceasta intrebare.

2. Sunt multumit/a de remuneratia financiara?

Si aceasta este una dintre intrebarile pe care trebuie sa ti le pui. Analizeaza oferta care ti se face, ia in calcul toate aspectele care tin de parte financiara si accepta un job care sa te implineasca si financiar. Insa, daca de exemplu esti la primul loc de munca, fii o persoana realista in privinta salariului.

3. Programul de munca este cel dorit de mine?

Programul de munca este foarte important. Trebuie sa te asiguri de faptul ca e pe placul tau si ca vei fi productiv/a la locul de munca. De exemplu, daca tu esti in anul 1, 2 de facultate si iti iei un job full-time, crezi ca vei face fata si la facultate si la munca? Gandeste-te bine.

Acestea sunt trei intrebari pe care e bine sa ti le pui. Analizeaza insa totul cu mare grija si da un raspuns final atunci cand esti sigur/a in proportie de 100%. Si, daca esti in cautarea unor locuri de munca in Timisoara, Cluj, Bucuresti, Iasi, etc., cele mai noi locuri de munca le gasesti pe Infomunca.ro.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: