sandale iarena

Începem să căutăm sandale?

În ultimii 3 ani am avut zăpadă în mijloc de martie. Deci ghete sau cizme obligatoriu în picioare.

Primăvara mă prinde mereu nepregătită. Practic nu am niciodată sandale sau o încălțăminte lejeră potrivită lunilor de primăvară. Trec mereu de la ghete direct la sandale.

Și primăvara este capricioasă, dar nici iarna nu se dă plecată. Nu mi s-a întâmplat de puține ori să simt că mă coc efectiv până ajung acasă și să îmi jur că următoarea ieșire va fi musai cu sandale. Asta și din cauza faptului că „mai aștept puțin”.

Nu sunt singură ce caută sandale damă

„Sandale damă” are în acest moment peste 11 milioane de rezultate pe căutările în Google.

cautare sandale

Deci cu siguranță nu sunt singura ce începe vânarea de frumos pentru picioare. Cum nu am un magazin preferat și mă ghidez după mărimi (din cauza faptului că port 39-40) și apoi după culori, am prins o recomandare din zbor și am zis să o cercetez minuțios.

Deci astăzi voi vorbi despre sandale colorate. Sandale văzute pe un site posibil nou, pentru că nu am mai auzit de el. Dar nu cred că acest lucru contează. La câte produse colorate are, cred că va deveni preferatul meu. Aș putea să îi spun magazinul curcubeu.

Din acest magazin curcubeu am decis să vă prezint numai sandale dama. Logic, sandale curcubeu. Sunt atât de frumoase încât pot fi ele centrul atenției în ținuta dumneavoastră.

sandale colorare iarena

O astfel de încălțăminte poate duce ținuta dumneavoastră la un alt nivel, permițând lejer purtarea a mai multor nuanțe de oje ca pedichiură.

Din cele 10 modele de sandale multicolore, cele cu multe șnururi mă atrag foarte mult, însă acel toc clar, nu este pentru mine.

Un model ce mi-ar fi comod de purtat ar fi cu toc gros, prin tocul lui mai lat și micuț de înălțime. De, nu vreau să intru în conflict deschis cu coloana.

Modelele cu toc gros au mărimi de la 36-40. Adică fix ceea ce caut și eu, mărimile 39-40. De exemplu modelul Ada poate fi catalogat și elegant prin culoarea beige predominantă, dar și pata de culoare prin curelele mov și călcâiul portocaliu.

Sandale pentru sănătatea coloanei

Pentru cine nu a înțeles ideea, coloana nu agrează tocul sau talpa înaltă. Pentru cele ce țin la sănătatea lor sau pur și simplu vor sandale lejere, cele cu talpă joasă sunt soluția. Tot multicolore am căutat să vă prezint.
Mărimile pe acest tip variază între 35 și 41.

sandale blemarin
sandale roz iarena
Sandale iarena verzi

Ca materiale veți găsi o gamă variată precum:


Piele eco
Piele eco întoarsă
Piele eco+lăcuită
Textil
Piele eco+textil
Silicon
Imitație blană

Acum să nu credeți că site-ul iarena.ro are numai sandale. Clar NU. Teniși, cizme, botine, pantofi, toate sunt frumos aranjate și așteaptă să le cunoști.

colectia iarena

Consumă cu moderație iarena.ro căci este posibil să intri în bucluc. Nu am vrea să te trezești cum că sandale gătești. Nici botine că privești când afară tu poftești dar ioc bani în buzunar căci noi rochii ai în sertar.

Consumă responsabil cumpărăturile online, dar recomandă prietenelor sandalele văzute pe iarena.ro

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: