În Campania 13 te poți înscrie ca Reprezentant Avon cu o comandă de numai 75 de lei

     Astăzi îşi începe valabilitatea nouă broşura Avon. Are numărul 13 şi nu este plină de ghinioane cum ar crede unii, ci plină de oportunităţi. Prima dintre ele este oportunitatea de a deveni sau de a revenii ca reprezentant Avon datorită scăderii pragului de comandă. Acest lucru este un beneficiu pentru persoanele ce doreau să devină reprezentanţi, dar adunau valori modice de comandă, sub vechiul prag de 150 de lei. Acest beneficiu este un mare plus pentru zonele rurale, unde posibilităţile sunt mult mai scăzute, dar doritori de produse avem.
Noul prag de înscriere ca reprezentant este valoarea de 75 de lei. La aceasta, reducerea pe comandă este de numai 10%, dar cu posibilitatea de creştere până la 40%. Pentru a beneficia de programul cu produse cadou la primele 5 comenzi, reprezentantul trebuie să respecte valoarea minimă de comandă ca şi până acum, şi anume 150 de lei adunată din broşură.

Campania 13 începe astăzi, 6 septembrie 2018 şi se termină pe data de 26 septembrie 2018. În ajutorul potenţialilor reprezentanţi dar şi a reprezentanţilor activi, Avon aduce în ofertă două seturi ce pot fi achiziţionate cu 40% reducere.
Setul mic cuprinde:
– Apa de parfum Far Away Rebel 50ml
– Mascara pentru volum şi alungire Big&Extreme 10ml
– Mască antioxidantă Anew Clinical Defend&Repair 50 ml
Valoarea de factură a acestor produse va fi numai 60,59 lei

Set mic cu 40% in Campania 13

Setul mare are în componenţa sa:
– Apa de parfum Avon Attraction pentru ea 50 ml
– Crema duo pentru lifting în zona ochilor 20 ml
– Apa de toaletă My Attitude 50 ml
– Gel de duş cremos Senses Andalusian Bliss 500 ml
– Spray pentru revitalizarea părului Instant Reastore 100 ml.
Acest set are valoare de factură 82, 78 lei.

Set 2  cu 40% in Campania 13

     În Campania 13 poţi să îţi alegi o mascara GRATUITĂ din gama Mark Big &… dacă în comanda ta ai minim 3 mascara Big&… din care una este noua mascara Mark Big & EXTREME cu formula elasto volumetrică.

Pentru a alege varianta de culoare preferată la mascara GRATUITĂ ai de ales din codurile:
98962 nuanţa Blackest Black
98970 nuanţa Brown Black
98988 nuanţa Navy (albastru)

Mascara cu formula elasto volumetrica in Campania 13

     Dacă vrei şi mai multe produse cadou în Campania 13, Avon îţi oferă şi programul motivaţional cu seturile Relax sau Beauty la numai 1 leu. Ce trebuie să faci pentru acestea? În primul rând să aduni comandă.

Varianta pentru Setul Relax:
– Aduni în Campania 13 comandă de minim 160 de lei, cu cel puţin un produs Advance Techniques
– În Campania 14 plasezi o comandă de minim 120 de lei şi primeşti Setul Relax ce conţine Elixirul de baie CARIBBEAN ESCAPE de 250 ML şi Unt de corp iluminator CARIBBEAN ESCAPE de 200 ml.

Set Relax Campania 13

.
Varianta pentru Setul Beauty:
– Aduni în Campania 13 comandă de minim 270 de lei, cu cel puţin un produs Advance Techniques
– În Campania 14 plasezi o comandă de minim 120 de lei şi primeşti Setul Beauty ce conţine Masca de faţă HEAVENLY HYDRATION 75 ml, Perle bronzante TRUE COLOUR GLOW în nuanţa Cool de 22 gr şi Apa micelară AVON TRUE NUTRA EFFECTS la 200 ml.

Setul Beauty Campania 13

 

     Dacă doreşti şi un parfum CADOU în Campania 13, uite ce trebuie să faci:
– Comandă minim 3 arome din lista următoare: Far Away Rebel, Tomorrow pentru el sau pentru ea, Today pentru el sau pentru ea, Eve Alluring, Eve Confidence sau Eve Elegance, dar CEL PUŢIN O AROMĂ FAR AWAY REBEL
– Îţi alegi GRATUIT o aromă dintre Perceive cu codul 98954 sau Perceive Dew cu codul 98996.

Oferte la parfumuri in Campania 13

Dacă doreşti un comision mai mare, o comandă de minim 8 parfumuri dintre cele enumerate mai sus, din care MINIM O AROMĂ FAR AWAY REBEL, îţi aduce o reducere de 50% pe acele parfumuri.

În ajutor îţi mai pot venii şi mostrele la parfumuri, rujuri şi creme. Pe acestea le găseşti la preţuri începând cu 70 de bani per bucată.

oferta la mostre in Campania 13

     Câteva oferte din Campania 13 îţi pot aduce un plus la comanda ta. Unul din produsele cele mai îndrăgite este Apa de parfum LBD. Ai acum ocazia să promovezi un Set de produse LBD la un super preţ.

 

Set LBD in Campania 13

     Mostrele de ruj se găsesc şi în catalog de comandat. Cu această ocazie, clientul poate să solicite numai mostra, o achită şi apoi decide dacă nuanţa sau/şi textura i se potriveşte. Cu cât ai mai multe mostre comandate, cu atât vei avea mai mulţi client mulţumiţi.

mostre de ruj in Campania 13

     Deşi toamna este anotimpul culorilor ruginii, nuanţele metalizate sunt şi ele prezente şi reprezentate în Campania 13 de ojele voastre îndrăgite. 6 noi nuanţe vă aşteaptă la preţul de 9,99 lei.

nuante metalizate in Campania 13

     Un produs simpatic pentru zilele şi nopţile ce se anunţ ploioase este pijamaua cu gene. O poţi asorta cu papuceii cu gene pentru o ţinută demnă de o petrecere în pijamale. Vă rog să urmăriţi indicaţiile pentru comandare şi să fiţi pregătiţi pentru o eventuală mărime nepotrivită din neatenţie.

Papuci si pijama in Campania 13
Deşi astăzi începe Campania 13, vă pot arăta două produse ce vor apare în Campania 14.  😀

oferte Campania 14
Bonus, şi un produs ce apare în campania 15 😛

Oferta Campania 15

     Pentru reprezentanţii care se reactivează în această campanie, la o comandă de minim 170 de lei, primiţi CADOU Premiere Luxe de 30 ml.

cadou de reactivare in ampania 13

Sper să vă fie de folos aceste informaţii. Pentru mai multe oferte său întrebări despre oportunitatea de a deveni Reprezentant Avon, mă găsiţi pe Pagina de Fb Mămica avonistă sau pe mail mamicaavonista@mail.com

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bigg.ro - portalul tău pentru afaceri

Dum sept. 16 , 2018
     Este vremea antreprenoriatului. Partidele politice şi culoarea parlamentarilor, guvernanţilor sau a preşedintelui se schimbă mai repede decât şosetele tale personale. De ce spun asta?! Pentru că TU, muncitorul de rând, care alocă o medie de 12 ore programului de muncă plus drumul de la, şi spre casă, pici […]
Portal de afaceri
%d blogeri au apreciat: