În 5 minute sunt GATA! ( Pe naiba!)

     Gata, nu mai pot! Îmi ajunge! Eu trebuie să fiu femeia în casă. Eu trebuie să stau în oglindă jumătate de oră şi să mă hlizesc la şifonier altă jumătate. Dar nu! El, bărbatul casei vrea să fie mereu la înălţime. Să se asorteze cu mine şi cu copiii. Să aibă culori calde sau neutre mereu. Să îşi îngrijească încălţămintea cu produse speciale şi să le vorbească frumos mereu. De parcă acei pantofi nu vor mai merge dacă el încetează să le mai adreseze un cuvânt… Sunt plină de nervi.

     Şi azi mi-a făcut la fel. Auzi tu, pentru o banală ieşire la piaţă, „musiu” a aşteptat să îmbrăcăm copiii, adică jumătate de oră, să mă îmbrac eu, cam 10 minute (Da, am învăţat să mă grăbesc de când sunt mamă 🙁 ), apoi a început el… 🙁

– Auzi iubitoooo, unde este cămaşa care are la guler şi manşete aceeaşi culoare cu bluzele copiilor? Dar cureaua din piele cu ţinte ca pe bocancii lor? Sau mai bine caută pantalonii care sunt din acelaşi material ca rochiţa ta.

     Băi fraţilor, ăsta zici că stă pe la colţuri cu telefonul pe emisiuni de fashion. Dacă mă apuc să caut în istoricul browser-ului din telefon, găsesc numai pantofi pentru bărbaţi, bluze.

– Uite ce bluză din bumbac, din colecţia Medicine… Model confecţionat din tricot neted, cu fason drept şi decolteu rotund. Unde mai pui că are finisaj din manşetă. Eeee, uite o problemă. Şi zâmbesc mulţumită. Lungimea mânecii, este de numai 62 de cm. La ce greble are el, cu coadă de plop, cu siguranţă i-ar venii 3/4.

bluza
Ia uiteeee… ăsta o vrea să se asorteze cu rochiţa mea roză, cea cu care voi merge la Gala SuperBlog 2017… A reţinut el că îl prinde rozul şi acum scapă în prea mult… roz. Uite ce bluză din colecţia Blend. Acest model este confecţionat din tricot neted, pe fason drept. Bluza asta are şi mânecile şi marginea de jos finisate cu manşetă. La lungimea mânecii de 69 de cm, este posibil să îi vină. Asta dacă nu mai stă în ploaie data viitoare. Deşi este un model cu glugă, această bluză cu 60% bumbac, poate fi şi elegantă…

bluza

     Băi fraţilor, în curând, o să încep să îi cer sfaturi soţului pentru vestimentaţia mea. Las telefonul jos şi mă duc să îmi fac un ceai cald.

– Iubitoooo, unde îmi este telefonul? Aş vrea să caut ceva pe internet cât timp se defragmentează laptopul.

     Aoleo… ce mai caută acum? Şosete de asortat? Eşarfe din mătase? Cred că nu sunt pregătită să aflu acum.

     După vreo 40 de minute, găsesc telefonul abandonat prin sufragerie. Îmi fac curaj să văd ce a căutat: pantofi. Asta îi trebuie acum, PANTOFI. Nu că domnul ar avea 5 perechi, cu una mai mult decât mine, dar nu se pune.

     Uite ce îl încântă pe omul meu… Pantofi din colecţia Asics Tiger. Model confecţionat din piele întoarsă, cu SystemASICS GELbazuje pe o inserţie de silicon specială, care oferă o amortizare optimă. Inserţiile Gel sunt poziţionate în zone sensibile midsole şi integrate pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi oferă cea mai bună amortizare a şocului. Adicătelea când eu fac crize, el să simtă şocul amortizat în pantofi?! Ingenios şi soţul ăsta…

pantofi

     Ia uiteee ce verdeeeeeeeeeee sunt pantofi din colecţia Nike Sportswear! Ăştia, confecţionaţi din combinaţia materialului sintetic cu pielea naturală, sigur îi va vrea pentru primăvară. Să se piardă prin verdele ierbii. Să fie una cu natura. Să fie mereu tânăr şi proaspăt. Parcă vorbeşte el acum prin gura mea. 🙁

pantofi

     Dă-o naibii de treabă. Nu mai pot. Mi-a furat şi ultima redută de care mai puteam trage şi eu. Toată ziua sunt contra cronometru cu copiii şi simt nevoia să mă relaxez şi eu.

– Iubito, am făcut rezervare la restaurant. Am îmbrăcat şi copiii. Te pregăteşti şi tu?
– Ce?! Dar când ai avut timp de toate astea?
– Cât timp te certai cu Lili la telefon.

Asta cu Lili să o crezi tu, dar las-o aşa, este mai bine 😀 .

– Sigur dragule, ÎN 5 MINUTE!logo

Acest text a fost scris pentru SuperBlog 2017

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

  1. […] În 5 minute sunt GATA! ( Pe naiba!) […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: