Iluminatul tehnic este o soluţie practică

Când locuieşti într-o casă cu geamuri relativ mici şi lumina este în minus. Dar când eşti nevoit să te muţi într-o casă în care nu poţi să faci modificări pentru că nu eşti proprietar, nevoia de lumină este şi mai acută.

Personal locuiesc din 3 ianuarie în casa renovată de sora mea după bunul ei plac. A atentat la numărul de geamuri şi la mărimea lor. Nu mai spun că îmi vine să o strâng niţel de gât pentru că ne rupem efectiv picioarele în casă noaptea. Dacă nu aş avea o minte inventivă cred că aş fi murit de mult, atât eu, cât şi copiii şi mama.

Pornind de la ideea instalaţiilor de Crăciun, putem să folosim în casă benzile led.

Decoratiuni_LED eorion

Sunt numai bune pentru o iluminare discretă dar practică. Am văzut această metodă la un hotel. Ce-i drept avea bandă roşie şi nu lumina prea clar nici local. Însă, dacă aveţi copii mici si au nevoie de semnalizarea drumului până la baie pe timpul nopţii, acest produs de iluminat este numai bun.

tpb36064ww-banda-led-3528-smd-pentru-exterior-60led-m-12w-ip64-lumina-alb-cald-include-alimentator-si-intrerupator-pe-fir-orion-265541

 

 

Instalaţiile de tip ghirlandă se mai pot folosi în curte sau în holurile mari pentru o iluminare discretă, dar suficientă pentru a găsi drumul de care ai nevoie. Eventual dacă vrei un aspect diafan cu copăcei şi perdele de luminiţe… poţi să faci şi acest lucru.

 

 

Proiectoare am tot văzut în ultima vreme în parcuri. În alea mari. Pe unde poţi să te plimbi cu bicicletele până la apusul soarelui, apoi la lumina reflectoarelor să poţi să te retragi în siguranţă către ieşire.

proiector-portabil-halogen-150w-negru-orion-24192

 

Dar, le-am mai văzut şi pe la locurile unde se sapă pentru ţevi pe străzi şi şosele. Însă, dacă ai o curte mare şi grătarul tău aniversar se prelungeşte târziu în noapte, un simplu bec nu te poate ajuta. Însă acest proiector cu halogen se poate muta unde ai tu nevoie, atât timp cât îi oferi acces la o priză. Acest produs are o putere de 150W.

 

 

Un alt produs portabil este lampa portabilă de lucru. Deşi are o putere de 60W este folosită mai mult în ateliere, magazii şi spaţii închise, dar micuţe. Boxe, pivniţe, poduri sau mansarde sunt locurile unde nu este nevoie de o lumină puternică ca şi cum ai scrie lucrări de doctorat.

https://www.eorion.ro/lampa-portabila-de-lucru-60w-cablu-5ml-p4203

Produse similare îmi amintesc că am văzut când lucra mama În RomTelecom. Maiştrii aveau cheile de la magazi. Becurile agăţate pe sus aşa erau. Sau, şi mai bine, lămpile utilizate în canalele pe unde erau reţelele de telecomunicaţii.

Însă, cum suntem moderni şi le avem cu internetul, putem să căutăm şi acel ceva ce se poate ataşa sau lipi de perete şi sau mobilierul din casă. Un astfel de produs care este şi ieftin şi bun această lanternă.

lanterna led cu 3 diode

Deşi nu ştiu de ce are denumirea de lanternă când are aspect de spot. Eu cel puţin aşa am văzut spoturile în locurile publice.

Acest produs este util în zonele unde fie nu se prea umblă, fie este nevoie de o lumină difuză. Dar, le-am văzut aplicate şi în magazii, dulapuri şi şifoniere sau în holuri, deasupra la cuiere, pantofare şi blaturi de bucătărie.

Dacă vi se par şi vouă utile aceste produse le găsiţi pe site-ul eorion.ro la categoria #iluminat tehnic .

contact eorion.ro

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O nouă testare a luat sfârşit-Parfumul Attraction One

vin iun. 12 , 2020
Parfumul Attraction One a venit cu o mică întârziere. Însă testarea lui s-a făcut iar numai în casă.   Şi de această dacă am cumpărat mostrele în avans. Şi bine am făcut pentru că ulterior, cum am postat pe pagina de Fb Mămica avonistaă că urmează să testez parfumul imediat […]
%d blogeri au apreciat: