Ileana

Aţi văzut un copil care îi pune mamei ghemele în braţe? Nu, nu este pisicuţa şi nu are ghiare. Este o fetiţă ce vrea că mami ei să croşeteze căciulite. Dacă face şi buburuze, şi mai bine.

– Bună Ileana, te rog să te prezinţi şi să ne spui care este super puterea ta.

– Bună, sunt Ileana. Am o fetiţă de 3 ani şi 5 luni, Mara. De aici şi numele paginii de facebook . Să tricotez şi să fac mileuri ştiam din şcoala generală 🙂

-Când ai început să lucrezi de acasă?

-Eram în concediu postnatal când am început să croşetez.  Fata avea 6 luni şi iniţial pentru ea lucram.

– Cât timp aloci pentru minunăţiile acestea mici?

– Timpul alocat… pff… tot timpul meu liber. Fetiţa este la grădiniţă peste zi:) iar dacă am comenzi, lucrez şi noaptea.

– Fetiţa se joacă cu firele? Te încurcă?
– În general nu am probleme cu ea când este acasă şi lucrez. Când era mai mică îmi zicea „mami, lasă firu’… tai ici”:), adică stai aici.
– Faci faţă comenzilor?
– Comenzi mai multe sunt în preajma sărbătorilor, în rest este mai lejer.
– Ai avut clienţi nemulţumiţi?
– Clienţi nemulţumiţi?! Nu ştiu:) pentru că am încercat să mulţumesc pe toată lumea. În cazul în care au fost ceva probleme cu un articol, am modificat sau am schimbat.
– Poţi să ne spui o întâmplare amuzantă?
– Întâmplare legată de un produs? Când fac câte o căciulă care îi place fetiţei mele, nu mai vrea să o lase, zice că îi rămâne ei:). Aşa am făcut o căciuliţă buburuză şi de când am terminat-o, tot cu ea în mâna a stat:). E aşa entuziasmată. Când nu lucrez, iau câte o pauză, vine şi îmi pune firele în braţe:)
– Deci vrei, nu vrei, căciuli lucrezi: P

Pentru mai multe căciuliţe, fie ele buburuze sau nu, contactaţi pe mami Ileana. Mara, fetiţa Control al calităţii vă va spune dacă sunt purtabile de super fetiţe: D

Acest interviu face parte din seria WAHM România

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lubrifianţi aromaţi sau salată intimă

joi feb. 2 , 2017
     Maria, un travestit timid dar foarte iubăreţ, a descoperit un nou magazin, sex shop Erotic24. Cum comunitatea de travestiţi, gay şi lesbiene este destul de mică în oraş, s-a gândit să împărtăşească pe blogul lui experienţa testării produselor.
%d blogeri au apreciat: