Cadouri sport

Idei de cadouri sportive pentru primăvara aceasta

Faptul că am stat prea mult în casă se vede și la aspectul fizic. Faptul că mișcarea a avut de suferit o știe toată lumea. Dar bucuria activităţilor în natură poate fi împărtăşită.

Personal iubesc mersul cu rolele și cu bicicleta. Pentru băieți am luat această încălţăminte rezistentă.

pantofi sport copii
info aici

A fost chiar o situație mai complicată unde angajații din magazinul Berceni au rezolvat amabil și fără reproşuri problema.

Situația este așa:

*Am comandat online două perechi de pantofi sport pentru copii
*Mărimea a fost vădit mult mai mică decât mă așteptam eu
*Am schimbat încălțămintea la mai bine de o lună în magazinul Berceni cu un alt model, mărime mai mare, plătind diferența
*La 6 zile am schimbat iar mărimea, optând pentru un 30 surprinzător (de mare pentru mine, dar perfect pentru copii)

Această încălţăminte este perfectă atât pentru mersul cu bicicletele, cât și pentru mersul cu trotinetele. Ce-i drept o pereche bună de pantofi sport este atât de versatilă, încât limita este capacitatea voastră de a depune efort.

Alergat, jocul cu mingia de fotbal, trotinete, explorat tufe înflorite și mers cu capul printre crengi după gălăgioasele ciocănitoare sunt fix ceea ce au nevoi copiii ce au stat mult prea mult în casă într-o perioadă atât de complicată precum pandemia actuală.

Tot pentru copii merge și acest costum de protecție solară.

costum sport protectie solara
info aici


Este ideal pentru momentele petrecute la soare, în apă sau în piscină. Folosind de doi ani produse anti UV pentru copii sunt foarte mulțumită și aș vrea ca toți părinții să fie la fel de fericiți și liniştiţi pentru că soarele nu le va face rău celor mici. Iar la prețul de numai 30 de lei, eu zic că merită să fie făcut cadou.


Și obustieră poate fi un cadou sport perfect pentru acele femei ce adoră mișcarea și un stil de viață sănătos.

bustiera sport dama
info aici

Cele 634 de recenzii de pe site-ul Decathlon sunt o dovadă a aprecierii ei. O bustieră colorată în roz, roșu, portocaliu arată și feminitate și putere, capacitatea de a purta culori tari, aprinse. Ce-i drept nu o să arate bine o bustieră portocalie pe o persoană firavă și sedentară

La o bustieră bună, se merită asortat un slip repirant pentru alergare. Este cea mai bună opțiune când ști că vremea bună îți permite să petreci cât mai mult timp afară și ai nevoie să respiri prin toți porii tăi, chiar dacă pe față ai mască de protecție.

Slip respirant
info aici

Acest slip este realizat din 93% Poliamidă, 7% Elastan.

Pentru bărbaţi propun acest tricou tehnic. Nu cred că am văzut vreodată un bărbat care să arate rău în această culoare de gri iepure belgian.

sticou tehnic sport
info aici

Dar nu este musai să oferiți fix această culoare. Pe site-ul Decathlon găsiți 4 opțiuni la fel de bune.

Tot pentru bărbați, dar mai ales pentru tații ce sunt mult prea mult plecați la muncă și prea puțin acasă, recomand această poartă.

poarta fotbal
info aici


Este ideală pentru conexiuni cu copiii. Jocul cu părinții este foarte important, indiferent de vârstă. Iar dacă jocul mai este cu o mingie rotundă și o poartă, plăcerea este maximă. Montarea este este destul de facilă, putând fi poziționată pe orice suprafață.

Înainte de a trece la a-mi pregăti un tort de clătite cu ocazia Sf Gheorghe, vă arăt și acest ultim cadou sport. Ce-i drept mi-l doresc și eu. Să fiu undeva într-o poieniţă sau la mare prin Vama Veche într-un astfel de hamac cred că este starea ideală de relaxare.

info aici


Tu ce cadouri sport ai oferii în această primăvară. Magazinul Decathlon este o opțiune bună pentru tine?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: