Iar am comandat cărți pe site-ul Libris.ro

Fac ce fac şi iar comand cărţi. O fac pentru mine, dar şi pentru copiii mei.

     Deşi ziua mi-o începusem cu ideea de a cumpăra un aspirator fără sac de la firma F, am terminat prin a lua numai 9 cărţi. Suma cheltuită cu ele, nu a fost mare, dar rezultatul a fost bun. 😛 

     Da, de Black Friday am cheltuit numai 30 de lei, nu 350 cum îmi propusesem. Ce să fac dacă m-am trezit târziu să îmi caut produsul dorit. La ora 8.30 erau toate stocurile epuizate pentru bugetul alocat de mine. Ştia Doamne-Doamane ceva, sau ţine la bugetul meu? Cert este că am primit între timp un aspirator, despre care am scris.

Revenind la cărţi, iar şi iar şi iar

     A doua zi după plasarea comenzii, am fost sunată de cei de la Libris.ro pentru a mă anunţa că o carte cu valoarea de 1 leu şi 68 de bani nu mai este în stoc, suma aferentă produsului urmând a fi restituită în contul din care s-a făcut plata. Am mai avut această situaţie şi altă dată, banii venind destul de repede în cont.

     Pentru seriozitatea cu care tratează clienţii şi promptitudinea cu care livrează comenzile, eu rămân un client fidel. Timp să am pentru a putea să citesc tot ceea ce am cumpărat de la ei 😛

     Libris.ro

     La această comandă, am avut surpriza să găsească şi soţu ceva interesant de citit.

Povestea poveştilor este un text pervers, dar comic. Merge pe ideea ce scoţi din gură, să se adeverească. Nu mai am poza cu soţul stând aplecat asupra cărţi şi cu degetul suspendat în aer, încercând să dea pagini imaginare..

     Vă las mai jos filmuleţul cu prezentarea comenzi. Şi de această dată am avut probleme cu sonorizarea. Până vine Moş Crăciun cu un sac plin de tehnologie şi aparatură performantă, mă folosesc mai departe de umilul meu telefon luat la prelungire de abonament.

 

Până la un nou filmuleţ, vă las în compania colindelor de sărbători.

Lasă un răspuns