Hai și tu în bradul SuperBlog!

A venit toamna. O liniște ciudată s-a așternut peste sufetul meu. Am chef de muncă și de scris. Am chef de creație și de vise.

frunză

Pentru unele există SuperBlog. Pentru altele… există muze și muzi 😀

toamna la superblog

De 6 ani mi-a intrat în rutină competiția SuperBlog. Recunosc că entuziasmul l-am pierdut pe drum anul trecut. Dar, probele creative, premiile incitante și comunitatea de bloggeri este un ceva greu de evitat, de renunțat, de ignorat.

SuperBlog adună vechime și prinde rădăcini în cât mai mulți bloggeri. Cei noi sunt precum floricelele pop-corn. Entuziasmați până la deadline și înapoi. Guralivi în postări și foarte curioși. Respectuoși și uneori timizi, să nu deranjeze organizatorii, juriul sau dinozaurii competiției.

in competitie

Participanții la a II-a sau a III-a participare prind curajul experienței și încep să fie Lectori pentru proaspeții ,,pop-corn,,.

Veteranii… ei, veteranii. Ei stau blânzi, după ecran și întreabă fix chestia aceea complicată. Aia de pare înjurătură IT-stă. Veteranii fac comparații cu ediția 8 și ediția de la muntele verde. Amintește de gală de la hotelul roz și dansul acela disco, în picioarele goale și tricouri mânjite cu tort. Ridică ambiții și cultivă semințe de invidie în seriile pop și seriile celor ce revin după prima sau a doua participare.

Toți își doresc să devină veterani. Să fie parte dintr-o comunitate faină, inteligentă, jmekeră. Toți își doresc premii, amintiri de la gale în deplasare și recunoștința juriilor.

Sponsorii de la SuperBlog sunt acei străini ce nu vorbesc pe limba bloggerilor. Rare sunt cazurile când o cerință este înțeleasă de la citirea 2 sau 3. Din prima, ,,nevăr-evăr,,. Nici veteranii nu ie atât de atotînțelegători. Dar, dacă sunt dispuși, și sponsorii se educă, adaptează la comunitatea superbloggerilor. Precum se autoadaptează la creativitatea articolelor participante la proba lor. Nu de puține ori direcția de jurizare a fost mutată către acel ceva jmeker, super creativ, sentimental sau ,,jeo no se cua,, al unul blogger. Apoi restul… este poveste.

SuperBlog este în același timp competiția care nu ajunge la ochii și urechile tuturor bloggerilor sau posibililor sponsori. SuperBlog este acel falnic brad ce îşi vede de cetina ei. De viscolele și ciondănelile ocazionale. Este locul virtual unde un con mai bine prins pe creanga de brad ajută un conișor la ceva tehnic. Bradul SuperBlog crește falnic cu bloggerii-i tot mai mulți și cunoștințe omie.

Totuși, an de an 13-14 conuri cad din competiție. Participă selectiv la conversații, probe și premii. Totuși, an de an pretențiile sunt din ce în ce mai mari. Și totuși bloggeri se încăpățânează să se încleieze bine pe acea creangă din brad. Să facă parte din acei bloggeri ce au trecut prin furcile lui deadline, lu pică netu, sau a crăpat laptopul.

Și gală de gală conurile se colorează, parfumează și formează betele frumoase peste bradul SuperBlog.

Gata cu introducerea. Doream să spun că și la ediția cu numărul 23 voi participa în competiţia SuperBlog, cum fac de 6 ani. Adică de 12 ediții.
De vrei și tu stres, adrenalină, premii și un loc în ghirlandă de pe brad, hai în competiție.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgul Național al Producătorilor, încântarea copiilor

vin sept. 10 , 2021
Primul târg de toamnă din București Am plecat cu gânduri vesele și bucuria de a vedea o persoană energică și foarte carismatică. Mă refer la Ioana Constantin. Pentru unii este „fata cu sutienele”, pentru mine este „fata cu chiloții„. Și nu glumesc. Fix o sacoșă medie cu chiloți am luat […]
targul mestesugarilor
%d blogeri au apreciat: