Folosește Decantor ceară profesională şi obţii o epilare ca la salon chiar la tine acasă

Text by Dina

    decantor ceara profesional În fiecare săptămână sau lună, în funcţie de cât de norocoase sunt doamnele şi domnişoarele, epilarea se află pe lista de operaţiuni de care nicio reprezentanţă a sexului frumos nu scapă.

     Epilarea se realizează prin diverse metode. Cea mai bună este cea permanentă, dar e şi foarte scumpă. Cea mai populară dintre ele fiind cea cu ceară caldă. Însă, această ceară nu vine încălzită. Ea trebuie să fie adusă la o anumită temperatură înainte de aplicarea pe membre sau în zone intime. Aceasta poate fi încălzită cu decantor ceară profesională.

   Pentru încălzirea substanţei pentru epilare, se foloseşte un decantor ceară profesională. Acesta este un aparat micuţ, dar puternic, uşor de utilizat acasă, care garantează o temperatură potrivită pentru a putea lucra optim cu ceara şi a avea o epilare cât mai simplă.

De ce avem nevoie de decantoare de ceară pentru epilare?

     În condiţii de igienă şi de siguranţă foarte bune, epilarea nu are efecte adverse la nivel cutanat, nu apar iritaţii sau umflături şi nici dureri.

     Decantoarele ceară profesionale sunt avantajoase pentru că au temperaturi uşor de setat, ceara nu mai arde locul unde este aplicată dacă e încălzită prea tare. Folosirea decantorului reduce timpul epilării, ceara e menţinută mereu la temperatura ideală de aplicare și nu se reîncălzeşte.

     Având un mecanism sofisticat, fiecare decantor ceară profesională poate separa ceara de firele de păr pentru igienă maximă şi rezultate asemănătoare cu cele din saloanele de înfrumuseţare.

   Astfel, ceara se poate refolosi. Termostatul permite reglarea temperaturii pentru aplicare optimă şi nedureroasă, atraumatică. Unele modele de decantoare au şi capac de plastic pentru a proteja ceara după epilare şi a nu fi infectată cu diverse particule din aer.

     În acest fel, folosind un simplu decantor ceară profesională vă puteţi epila acasă fără să mai mergeţi la salon şi să suferiţi din cauza unor epilări prea „brutale”. Puteţi să evitaţi situaţiile jenante puse de epilările din zonele intime şi să le realizaţi acasă în cele mai bune condiţii şi în intimitate deplină.

Oferte de decantoare ieftine la PensuleMachiaj

   Decantor ceară profesională pot încălzi şi parafina, au între 500ml şi 1l, termostatul din dotare este reglabil şi oferă mai multe temperaturi de încălzire pentru o epilare profesională în condiţii foarte bune.

     La PensuleMachiaj decantorul ceară tradiţională este redus cu 53% în această perioadă, livrarea este rapidă oriunde în ţară, se realizează în 1-4 zile, în funcţie de modalitatea de livrare aleasă, poştă sau curier rapid.

     La fiecare comandă plasată online sau telefonic se primesc şi cadouri surpriză. Puterea maximă a decantorului de la PensuleMachiaj este de 100W, capacitatea cuvei de 500ml iar temperatura atinsă de ceară poate fi de până la 110 grade.

     Decantor ceară profesională se poate utiliza fără grijă şi pentru uz profesional şi pentru uz casnic, este rezistent la uzură şi se poate lua oriunde mergeţi pentru că are un design compact şi elegant.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: