Flori pentru suflet

„Cel mai frumos decor pentru evenimentul tău este cel care ţi se potriveşte şi care te reprezintă! Look-ul rustic nu mai este ce a fost şi se mai potriveşte doar pentru nunţile sau botezurile tematice, cu un mic twist. Aranjamentelor florale li se vor adăuga vaze neconvenţionale, combinate cu texturi bogate şi accesorii inedite. Ineditul este cuvântul cheie. Nimeni nu mai vrea să semene cu nimeni. Mai mult decât oricând ne dorim unicitate şi diferenţiere.” ♥ Citind aceste cuvinte, am decis ca botezul copiilor mei să fie unic. Creaţie şi naturaleţe. Hârtie şi flori naturale în tonuri diferite şi în arcade.

     Totul a pornit de la cadourile oferite de soţul meu în perioada când nu eram împreună. Îi plăcea să mă facă să zâmbesc. Aveam un şef stresant, absurd şi tare tânăr. Îşi vedea interesul și forţa la maxim limitele angajaţilor si penaliza grav greşelile.

     Nu ştiu cum am intrat în vorbă cu el, dar ajunsesem să mă destăinui lui legat de stresul de la muncă. Azi aşa, mâine aşa, uite cum apare o floare de hârtie.

Bucuria a fost destul de mare. După atâta supărare cu contabilitatea la firmă, vine un baiat cu ochi verzi să îmi spună să zâmbesc, căci nu îi place să mă vadă supărată. Floarea lui micuţă, a reuşit să îmi imprime un zâmbet cât pentru restul zilei.

Şi a revenit cu flori şi în ziua următoare. Era 13 februarie. Ghioceii erau superbi şi înmiresmaţi. După o conversaţie scurtă, a părut supărat că nu primisem în 28 de ani nici o floare de Sfântul Valentin. Aşa s-a prezentat următoarea zi cu alt buchet de flori. Surpriza era peste aşteptări. Îţi mai aduce omul o floare, hai două să te impresioneze. Dar 4 zile la rând??? Să vă mai spun că abia aşteptam să vină la firmă să aducă vreo comandă? Era micul meu aducător de zâmbete. Cu timpul m-a umplut de flori, de hârtie, de vază sau ghivece în felurite culori.

     Relaţia noastră a crescut ca Făt-Frumos în poveste. Florile tronează în casă şi la streaşină. Zâmbete peste tot şi bucurie în suflete. Dar vine o mică dilemă. Urmează botezul gemenilor noştri şi parcă nimic din piaţă nu ne mulţumeşte. Apucăm unul laptopul şi celălalt tableta şi dăi şi caută aranjamente florale unice. Am găsit pe site-ul celor de la olla.ro cadouri florale.  olla_mic-300x300

Ei nu folosesc șabloane standardizate. Poate acesta este şi motivul pentru care au  primit titlul de furnizor al Casei Regale a României. Astfel, am ales câteva aranjamente florale de la olla, pe care le asociem cu anumite situaţii.

Balonul reprezintă aspiraţiile noastre pentru cei mici. Aricelul zburlit arată precum prima imagine cu cei mici după naştere. Draguţi, micuţi şi ciufuliţi. Ursuleţii reprezintă aspectul copiilor acum, la botez, când sunt recuperaţi din punct de vedere al greutăţii, ei fiind născuţi prematur având doar 2 kilograme. Dar, cu toate acestea, tot lipsea tuşa personală. L-am rugat pe soţ să îmi facă bucheţele de floricele din hârtie colorată, ce le vom împrieteni cu flori naturale şi le vom aşeza în vaze neconvenţionale, aşa cum fac cei de la floraria online olla. A fost o plăcere să punem prichindeii din familie să combine toate tipurile de flori cu  vazele din hârtie.

xx

La petrecere, toată lumea a fost mai mult decât încantată de aranjamente, iar la plecare, ne-au întrebat dacă pot lua acasă micile vaze cu mixul de flori naturale şi de hârtie. Au spus că au simţit aceste aranjamente că au fost create special pentru ei, mai ales că erau un amestec de joacă de copil, cu gust estetic de om mare. Le-am spus că o mare parte din aranjamente le-am luat de la olla.ro, o florărie online din Bucureşti. „95% din florile cu care se lucrează la Olla Floral Art sunt achiziţionate de la bursa din Olanda deoarece, din păcate, în România, producţia de flori este scăzută şi senzonieră. ♣ Pot căuta multe informaţii şi pe pagina lor de Facebook,00 unde ei postează diverse imagini de la evenimentele la care participă. Ultimul eveniment postat a fost cel despre Premiile Biz.

     La finalul evenimentului, după ce au plecat toţi invitaţii, am avut un buchet de flori special pregătit pentru angajaţii de la localul unde am susţinut botezul. Am dat fiecăruia câte o floare, indiferent că a fost femeie sau bărbat. Surpriza şi bucuria lor a fost de nedescris. Am vrut să le arătăm faptul că au fost importanţi pentru noi, participând la petrecerea de botez.

 

Poze din arhiva personală

Poze preluate de pe site-ul olla.ro

♥informaţie preluată de pe site-ul thetrends.ro

♣ informaţie preluată de pe site-ul revistabiz.ro

Text scrie pentru SuperBlog 2016

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: