Flori pentru bunica mea

     Deşi nu îmi dau seama, timpul trece cu o viteză uimitoare. Parcă ieri mă trimitea bunica să mă caţăr în copaci să îi aduc corcoduşe. Azi îmi serbez pentru prima dată copilaşii. Primul lor anişor a fost foarte emoţionant şi am trăit cât pentru 2 ani.

     Acum, cu paşi grăbiţi, se apropie Sfinţii Constantin şi Elena, a căror nume îl poartă şi bunica mea. Aş fi vrut să pot fi lângă ea să o ajut la sarmale şi chiftele. Bine că nu îmi trimit soţul. Le va termina înainte să fie gata: D

     Cum timpul meu este limitat, am început să caut pe net tot ce îmi este necesar şi se poate livra la domiciliu. Aşa am dat şi de florăria Flori.ro, un site unde găseşti cele mai colorate flori. Combinaţiile de forme şi grupe de flori, fac buchetele şi mai interesante.

      Un buchet mi-a atras atenţia în mod special. Îmi aduce aminte de momentele când fugeam de la coadă de la dentist pentru a-i culege irişi din grădinile blocurilor. Buchetul văzut pe site-ul celor de la Flori.ro este o combinaţie de 20 de irişi cu 25 de lalele galbene. Voi ce spuneţi, este demn de o bunicuţă? Am greşit, nu este doar bunicuţă ci şi străbunică de gemeni. 😛

flori 1

     Amintirile lucrează atât de bine subconştientul încât îmi vine să alătur acestui buchet un altul, la fel de frumos creat, dar şi plin de o mireasmă plăcută.

flori2

     Buchetul de 50 de frezii multicolore mă transpune în copilărie, când bunica încă lucra şi abia aşteptam să vină acasă de mărţişor sau 8 martie. Mereu avea geantă plină de mărtişoare şi braţele de flori, iar eu rămâneam ca în transă când dădeam de mireasma dulce-citrică a freziilor.

Cu greu reuşesc să mă readuc la realitate din tumultul amintirilor. Flori.ro cred că o să devină furnizorul meu preferat de flori. Cum timpul meu este ocupat în întregime de gemeni, nu reuşesc să ajung efectiv la o florărie, fie şi ea la colţ de stradă. Florăria Flori.ro îmi vine în ajutor şi îmi livrează buchetul dorit în maxim 2 ore în Bucureşti. Bine, asta neţinând cont de trafic: P.

     Pentru prospeţimea şi calitatea florilor livrate, Flori.ro foloseşte doar producători certificaţi din România, Olanda, Franţa, Costă Rica şi Turcia.

Cu toţii cunoaştem legendarele flori din Olanda. Cu această ocazie, le voi face cunoştinţă cu legendara mea bunică. Dragi flori, voi ştiţi câte lucruri frumoase a făcut bunica mea Elena? Cu siguranţă veţi afla din momentul când veţi intra în sufrageria ei.:)

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!