Flanco cere ajutor

     A sosit vremea ca  Flanco Retail ce este al doilea mare retailer de electronice, electrocasnice și IT&C din România, 100% privat să ceară ajutorul. Acum, când mai toate vânzările se fac pe online, tot pe online cere ajutor și anume dorește ca blogerii să sune la departamentul de call center.

     #flanco dorește să scadă timpul de răspuns al operatorilor săi din #suportclientinonstop. Adică, ” își propune să îți răspundă la apel în maxim 40 de secunde și, în același timp, urmărește să reducă permanent timpul de preluare a apelurilor”.

     Zis și făcut. Îl rog pe al meu soț să mă filmeze și încep și eu testarea 🙂

Clipul îl poți vedea aici

Din momentul apelării și până la preluarea apelului de către operator, au trecut 30 de secunde. Chiar nu am observat momentul când a răspuns. Încă mă gândeam la câteva produse de pe site-ul Flanco.ro

untitled

Întreb operatoarea de marca tv Zanussi , specificând că o cunoșteam ca fiind marcă producătoare de aspiratoare. Apoi întreb dacă să îmi achiziționez un televizor Philips sau unul Zanussi. Domnișoara îmi recomandă marca Philips, dar nu îmi dau seama dacă face aceasta pentru că are acasă această marcă sau dorește să facă vânzare mai mare.

     Cu alte cuvinte, timpul de preluare al apelului, tonul vocii operatorului și amabilitatea lui, sunt exact ceea ce ar avea nevoie la toate departamentele de call center. Bravo #flanco, ai cu adevărat #suportclientinonstop. 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

One thought on “Flanco cere ajutor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ultimul interviu al castelanei de Grăjdeni

joi aug. 18 , 2016
          Cu ocazia organizării pentru a doua oară a marelui eveniment  Regata Marilor Veliere, dăm publicității ultimul interviu cu „Castelana de Grăjdeni”. Deși și-a petrecut o mare parte din viață în preajma Mănăstirii Grăjdeni, castelana a avut parte de nori, pământ, rugăciune și iubire. Dar vă lăsăm […]
%d blogeri au apreciat: