Fii profesionist, fă-ţi cărţi de vizită

Indiferent în ce domeniu lucrezi, o carte de vizită impresionează şi este chiar necesară. Dacă poţi să te implici şi în aspectul ei, atunci eşti un profesionist desăvârşit.

Indiferent că alegi modele prestabilite, sau vii cu un aspect nou sau îmbunătăţit al unei variante mai vechi, cartea de vizită este acel mic obiect care te reprezintă. Varietatea de culori, grafică sau tipul de carton pe care se imprimă, fac din acele  carti de vizita ceva deosebit. Se poate numi şi artă. Dacă ai o idee bună şi ştii să îţi susţii punctul de vedere, tipografia la care alegi să le realizezi nu poate decât să îţi prezinte acel pic de artă din planul tau.

     Evoluţia cărţilor de vizită, este vizibilă pe zi ce trece. Începând cu intensitatea culorilor, scrisul în relief, citatul preferat, harta locaţiei sau acel logo unicat, sunt doar câteva aspecte în continuă schimbare. Ştanţarea şi împărţirea lor pe nişe de profesie, este un alt element care a apărut recent. Am enumerat mai jos fiecare categorie existentă în acest moment pe site-ul celor de la Urban Print. Cele mai colorate sunt cele din categoria de Designer 😛 carti-de-vizita

     Cum eu nu ma încadrez în nicio categorie, o să le propun celor de la Urban Print alte 2 categorii noi: Mamica de gemeni şi Blogger 😀 Sau de ce nu, o combinaţie a celor două 🙂  Ca design, aş vrea să fie printate faţă-verso, să aibe mai multe culori, dar şi acel ceva care mă caracterizează. De fapt, cred ca va fi o temă de gândire pentru la noapte. Cu siguranţă că voi visa numai modele de cărţi de vizită 😛
Aşadar, dacă eşti interesat de o carte de vizită, indiferent de domeniul de activitate, acum se poate realiza. Preţul convenabil şi rapiditatea executării, sunt câteva din beneficiile pe care le primeşti atunci când  lansezi comanda ta. Cine ştie, poate chiar tu vei fi motivul  creării unor noi categorii de cărţi de vizită.

set-poze
Dacă vizitezi pagina celor de la Urban Print, vei vedea şi produse personalizate. Mai bine spus de personalizat. Vor fi cu siguranţă un cadou inedit, iar tu acel om deosebit care a ştiu ce şi unde să caute.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: