Fii Eco începând de acum

Fiecare a fost crescut în spiritul şi tradiţiile familiei în care s-a născut.

Sigur aţi avut cel puţin o dată un brad sau un molid de Crăciun. Momentele când adunaţi acele de pe jos, era un fel de pedeapsă pentru că ai mâncat o mare parte din dulciurile cu care a fost împodobit.

Anii au trecut şi tu nu ai mai stat atât de mult pe acasă pentru a vedea dacă ai tăi au luat sau nu un brad anul acesta. Biata mămuca, ajungând la pensie, s-a mulţumit să cumpere câteva crenguţe de brad, să îi miroasă şi ei a Crăciun în casă.

Deci, dragă Ghiţă sau Maricica care eşti mai interesat de ultima ţoală de fiţe sau unghii de cotoroanţă, ce ar fi să faci o investiţie

la tine acasă. brad

     Cum ți se pare ideea de a cumpara un brad artificial de 150 cm şi cu setul aferent de globuleţe şi luminiţe? Livrarea??? Păi să vezi, se face în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii. Spun comandă, pentru că unii oameni, s-au gândit la cei ca tine şi că mămuca ta şi-au făcut magazine pe internet. Au stocuri, oferte diversificate şi ajută lumea pe partea de ecologizare. Nu mai tai brăduţul şi aşa important pentru stratul de ozon. Plus bucuria mamei tale de a avea un brad prezentabil an de an. Şi ca un plus pentru tine, magazinul din online îţi oferă şi un sistem de bonusare. Mai stai pe gânduri sau devii şi tu Eco de acum?

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ai nevoie de factură?

joi dec. 3 , 2015
     Trăim într-o lume în care unii, chiar încearcă să fie corecţi. Să ţină evidente, stocuri şi facturi pentru ceea ce lucrează. Dar ce faci când afacerea este la început, sau ai nevoie de factură din an în Paște? Pentru aceste situaţii, unii oameni care le au niţel cu […]
%d blogeri au apreciat: