F5 auto este Doctor Auto

     În ultimii ani, o maşină personală a devenit indispensabilă. O foloseşti ca să te duci la muncă, la piaţă, la munte sau la şedinţele şcolare. O umplii cu varză şi struguri, îi strici direcţia pe o pantă de munte sau ţi se pune apă în ţeava de eşapament în parcare.

     Indiferent de problema ta, acum poţi să cauţi de acasă sau din vârf de munte piesele dorite. Caută  „service auto sector 3 Bucuresti”  în motorul tău de căutare. Un avantaj important este economia de timp. Nu mai trebuie să alergaţi pe la mai multe magazine. Acum puteţi comanda online, din faţa calculatorului sau prin telefon, cu garanţia celui mai bun preţ, iar piesele auto pe care le doriţi vă vor fi livrate la domiciliu, cu plata ramburs. Veţi primi piese noi, de la producători renumiţi precum Bosch, Ferodo, ATE, Meyle, Continental, KYB, Lemforder, SKF, MANN Filter, Delphi, Brembo, Valeo, Monroe, Ruville, Febi dar şi de la mulţi alţii.

     Pentru comenzile din Bucureşti, de peste 180 lei, livrarea este gratuită la domiciliu sau în locul stabilit de client. De asemenea, acest service auto este deschis şi către alte modalităţi de transport propuse de client. Piesele comandate pot fi ridicate şi de la magazinul din sector 4, zona Timpuri Noi. 

     Pentru a primi o ofertă de preţ pentru o manoperă în service sau pentru piesele necesare, puteţi completa online formularul dedicat, iar echipa F5Auto Service vă va răspunde în cel mai scurt timp.  Totodată, îi puteţi contacta oricând şi telefonic.

     Dacă alegeţi să folosiţi service-ul auto f5auto.ro, situat în  Bulevardul  Energeticienilor 110, sector 3, orice intervenţie asupra maşinii dumneavoastră poate fi urmărită, în timp real, datorită camerelor video montate în incinta spaţiului de lucru. Service-ul F5auto oferă servicii de întreținere dar și de reparații, pentru orice model auto. Deschis recent, service-ul este dotat cu aparatură nouă, modernă, operațiunile desfășurate asupra mașinii dumneavoastra putând fi urmărite din sala de așteptare, prin intermediul camerelor de supraveghere montare în service. Veți beneficia de garanție completă, atât pentru piese cât și pentru manoperă. Pentru o siguranţă şi mai mare,  vă puteţi verifica şi sistemul de încărcare ori acumulatorii.

     Acest services auto situat în sectorul 3 poate fi considerat Doctor Auto. Dacă nu mă credeţi, atunci puneţi-le abilităţile la încercare ducând maşina la ei pentru o revizie tehnică.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mix de orez

Dum feb. 19 , 2017
    Nu sunt o bucătăreasă deosebită, dar sunt tare curioasă. Îmi recomandase pediatra copiilor să  cumpăr orez brun să îl pape cu lăptic. Zis şi făcut. Am căutat pe Cora Drive „orez”. Am primit variante de orez alb, cu bob rotund, lung, spart, pre fiert, brun şi MIX 3 […]
%d blogeri au apreciat: