produse dermatocosmetice eladerm

Excesul de sebum se poate trata cu produse dermatocosmetice

Pe frunte, bărbie şi spate se găsesc aproximativ 2600-5800 glande sebacee. Pare mult, dar este suma normală pentru aceste zone ale corpului. Şi… sunt şi motivul pentru care excesul de sebum apare în aceste zone. Numai în palme şi pe tălpi nu avem glande sebacee.
Sebumul este o substanţă care în general nu are miros decât dacă intră în contact cu bacteriile. Numai în acel moment se produce seboreea, adică excesul de sebum pe foliculii de pat.

Cauze ale apariţiei excesului de sebum sunt multe printre care şi:

Hiperactivitate glandelor sebacee
– Sarcină
– Dietă necorespunzătoare
– Temperaturi ridicate
– Umiditate excesivă
– Dezechilibru fiziologic de ordin hormonal
– Produse cosmetice nepotrivite
– Anticoncepţionale
– Fumatul

Deşi se spune că problemele cu sebumul sunt caracteristice adolescenţilor, mulţi adulţi duc cu ei acesta problemă până spre vârsta de 40 de ani, moment în care producţia de sebum şi de colagen este vizibil încetinită.

Un moment aparte când femeile mature se pot lovi de această problemă este începutul menopauzei.

De multe ori nici machiajul nu rezistă sau nu se fixează pe un ten cu acestă problemă. Zona T (frunte, nas şi bărbie) este în permanent lucioasă, porii sunt dilataţi şi există o mare probabilitate de apariţie a punctelor negre. Acestea pot să apară inclusiv pe spate.

Ce puteţi să faceţi în acest caz?

Folosiţi produse dermatocosmetice potrivite vârstei, sexului şi a anotimpului de afară. Totul în strânsă colaborare cu o alimentaţie mai sănătoasă, un consum de apă potrivit, evitați utilizarea produselor de îngrijire pe bază de alcool sau care conţin parfumuri. Dar nu în ultimul rând consultaţi un medic dermatolog.

Dar ce sunt produsele dermatocosmetice?

Sunt produse aflate la granița dintre medicament și produs cosmetic.

În cazul în care nu îndrăzneşti să te duci încă la medic şi doreşti o încercare de tratate cu produse dermatocosmetice recomand să întrebaţi bine în dreapta şi în stânga printre cunoştinţe. Puteţi să căutai şi pe internet după termenul “dermatocosmetic”.

Eu când am căutat atenţia mi-a fost atrasă de numele unui blog. Mai citisem pe acesta câte ceva şi am intrat să văd ce spune. Blogul se numeşte “Hadasa scrie” şi articolul era din mai 2018. Am citit pe nerăsuflate articolul şi am aflat de existenţa produselor Eladerm.

Mereu mă uit şi la recenzii pe site. Din cele 5 recenzii, una era cam aşa şi aşa. Am apreciat că firma a lăsat pe site acest comentariu deşi clienta a spus că în cazul ei crema nu şi-a cam făcut efectul.

recenzii la crema anti sebum
anti sebum

Produsul cu pricina se numeşte Anti Sebum – Tratament pentru seboree şi piele grasa. Crema are 50 ml şi reduce numărul porilor, mărirea şi volumul lor, reduce secreţia de sebum rezultând o piele matifiată.

Ca recomandări de utilizare avem numai două:
– Se aplică în strat subţire
– Se aplică de două ori pe zi

 

 

Printre ingrediente are unt de shea, unt de cacao şi citronellol, adică un miros floral.

crema anti sebum

Observ că această cremă să găseşte la preţul de 49 de lei. Puteţi să o comandaţi telefonic la numărul 0741045450 sau direct pe site la eladerm.ro Puteţi să le vizitai şi pagina de Facebook.
Ţineţi minte: numai o cremă nu rezolvă o problemă. Cereţi şi sfatul unui medic sau farmacist.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!