Evoluția huselor de telefon – de la gentuța spânzurată de gât, la husa- portofel

De-a lungul timpului telefoanele s-au schimbat. Husele s-au schimbat şi încă se mai schimbă. Mai ales pentru că am conştientizat cu toţii cât de util şi de nelipsit a devenit acest obiect numit generic “telefon”.

Nu voi înşira acum tot ceea ce se poate face prin intermediul acestui aparat ce numai telefon nu mai este în momentul de faţă. Dar, voi aborda tema “huselor de telefon” din punct de vedere al aspectului şi al utilităţii sale.

Am ales la întâmplare un site de pe care am ales 6 modele de huse pentru telefoanele Samsung. De ce Samsung? Pentru că mult timp am folosit acesta marcă de telefon pentru că nu aveam bani de iPhone. Bine, nici acum nu am iPhone pentru că a trebuit să îmi iau telefon de urgenţă. De ce de urgenţă? Din motiv de procesor încins şi de ecran crăpat ce nu mai merita reparat.

Din start voi menţiona faptul că toate modelele de huse se pliază perfect pe telefon şi oferă acestuia protecţia necesară în utilizarea de zi cu zi împotriva zgârieturilor. De asemenea husa este perfect decupată pentru a permite accesul la butoane, camera foto, portul de încărcare sau la cel audio.

1. Voi începe prezentarea celor 6 huse alese “virtual” de mine cu o Husa Diamond pentru Samsung Galaxy A7 (2018). Are un aspect romantic, vesel şi elegant, datorat unui design deosebit. Modelul floral în culori pastelate presărat cu cristale este cel care mi-a atras atenţia. Pe site găsiţi şi variaţiuni de culori la acest tip de husa.

husa rose goldsam_a7

2. Husa elegantă din această listă este Husa Carte Soft Touch Pentru Samsung Galaxy J4 Plus (2018), cu închidere magnetică. Culoarea ce o consider eu a fi supremă în eleganţă este roşu, motiv pentru care am ales şi acest tip de husa.

husa rosie

Clasică, realizată dintr-un material moale şi foarte plăcut atingerii această husa tip carte reprezintă un accesoriu perfect şi pentru o ţinută de tip Office.
husa rosie office

3. Husa mega interesantă din acest articol este Husa Antişoc Phantom Pentru Samsung Galaxy J6 Plus (2018). Am ales un model pe culoarea argintiu.

husa anti soc

Produsul la o primă vedere mi se pare ceva foarte alambicat şi puteam să jur că este o piesă dintr-un puzzle electronic. Dar, în realitate bumperele Phantom sunt ideale pentru cei care îşi doresc maximă protecţie pentru telefonul lor în condiţii maxime de stres.
Husa este realizată din două părţi hibride, una din Policarbonat şi cealaltă din Poliuretan (TPU) (Aici intră partea SF pentru mine 😀 ) Îmbinarea lor creează o husa solidă şi durabilă.

husa argintie

4. O husa elegantă şi practică pe tipul 2 în 1 este şi modelul numit Husa cu portofel Forcell pentru Samsung Galaxy A7 (2018). Nuanţa eleganţei de tip office o consider maro.

husa portofel
Huse Samsung del a PhoneGuard

Produsul este realizat cu o combinaţie de silicon flexibil şi piele ecologică, deci prietenos cu mediul înconjurător. Husa Wallet de la Forcell este prevăzută cu un portofel în miniatură în care tu poţi păstra cardurile sau banii de care ai nevoie împreună cu telefonul. Husa este prevăzută cu sistem de închidere magnetic

5. Husa care este acum “pe val” este Husa Carbon cu spate din sticlă pentru Samsung  Galaxy J6 Plus (2018). Modelul din poze poartă numele de Ardezie.

husa carbon
Această husă, combină protecţia unei huse de silicon durabile cu eleganţa unui spate realizat din sticlă securizată, cu striaţii pentru a asigura o priză optimă a telefonului şi stilizare în manieră carbon. Marginile din silicon ale husei sunt flexibile iar spatele husei este rigidizat prin prezenţa sticlei securizate. Tastele laterale ale telefonului sunt acoperite şi protejate de praf şi murdărie.

6. Husa Din Silicon „Floare De Cireş” Pentru Samsung Galaxy S10 (SM-G973), model Ultra Subţire mi se pare a fi acum de sezon. Deşi în piaţă sunt cireşe cu 70 de lei kg, eu încă prefer florile şi produsele ce reproduc florile de cireş. De ar avea husa aceasta şi parfumul specific cireşilor… ce bine ar fi…

sam_s10_2_2husa floare de cires
Dar revenind la husa noastră, aceasta este una clasică, din silicon subţire (doar 0.5 mm), flexibilă şi transparentă. Marginile husei sunt uşor întărite pentru siguranţa telefonului iar spatele acesteia este finisat în aşa fel încât să prevină acumularea vaporilor de apă între huăa şi telefon. Aviz mămicilor ce nu se dezlipesc de telefon nici măcar în baie sau bucătărie.

Evident că nu am epuizat tipurile de huse existente pe piaţă, dar revin cu o nouă serie dacă acestea vi se par interesante.

 #folii telefoane, # folii samsung, #folie samsung, #phoneguard

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 thoughts on “Evoluția huselor de telefon – de la gentuța spânzurată de gât, la husa- portofel

  1. Am avut Samsung cu husa antișoc de care zici, dar neatenției mele nu ii poate rezista nimeni, deci s-a bușit sonorul. Acum am Huawei cu o husa gen primul model, sa vedem cât m o tine și asta

    1. Sincer, habar nu am ce telefon am. Dar a venit la pachet cu o husa de silicon si folie de sticla. 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Madalina Potra- mămica ce acceptă orice provocare cu fimo

sâm mai 11 , 2019
Astăzi picii mei au împlinit 3 ani. Astăzi a fost momentul în care mi-am dat seama că atunci când cred că nu mai pot, de fapt mai pot puţin. Când am crezut că nu pot să meşteresc ceva, de fapt nu aveam adunate de prin casă şi magazie cele necesare […]
%d blogeri au apreciat: