cazi de baie acrilice

Este vremea căzilor de baie colorate

Sunt născută în 1986, vara. Părinți mei locuiau în Ferentari, cartier unde majoritatea se încălzeau cu lemne și cărbuni. Iarna era anotimpul când degeram de la atâta stat în zăpadă, dar eram fericiți toți copiii.

om de zapada

Până la partea cu dezbrăcatul în casă sau cu făcutul de baie la cădiță sau lighean.

baie la lighean

Cei mai norocoși dintre noi aveam pe cineva la bloc. A nu se înțelege că era mai cald la ei. Nu, clar nu. Până la urmă în sobă băgau părinții câte lemne sau cărbune doreau. La bloc era faza cu cada, chiar dacă se încălzea apă multă pe aragaz. Cada era locul unde se bălăceau și câte 2 sau 3 copii odată. Practic era petrecere cu spumă într-un recipient cu mai multă apă.

copii in cada

Toată copilăria mea am avut parte de baie și cadă albe. ,,Să arate a curățenie și sănătate,, îmi spunea mamaie. Cine avea gresie și faianță colorată în baie era excentric, bogat.

O cadă colorată nu am văzut până la 20 de ani, dar mereu m-am întrebat cum ar fi, cum mi-ar sta într-una.

Astăzi, la 36 de ani ai mei am văzut multe modele de căzi, cabine de duș, gresie, faianţă sau alte materiale sanitare colorate. Aproape 2 ani am lucrat într-un magazin de construcții ce avea un departament mare pentru partea de sanitare-baie, centrale, calorifere, ţevărie.

Ce-i drept, căzi și cabine de duș colorate se aduc în număr mic, pentru că au un cost mai mare și sunt aduse din afara țării. Însă, pentru iubitorii de culoare, internetul este suficient de mare pentru a lista produse colorate.

Forme, culori, texturi, materiale și stiluri de montare pentru căzile de baie colorate găsești pe internet imediat. Prețul, termenul de livrare și montarea sunt părțile care determină clientul să cumpere sau nu un produs.

Îmi amintesc că în copilărie era voie să intre 2 sau 3 copii într-o cadă, dar 2 adulți nu. Acum nu știu dacă era vorba de taboo sau nu, dar mereu se repeta ideea că ,,se strică domne cada,,.

Astăzi, căzile sunt realizate din materiale vădit mai uşoare față de legendara fontă, dar cu o rezistență cu mult mai mare.

De exemplu această cadă colorată MILLA RED are o rezistență de până la 500 kg.

cada milla red

Și această cadă numită PEARLY GREEN are o rezistență de până la 500 kg.

cada PEARLY GREEN

Cada numită HILLARY BLUE are o rezistență puțin mai mică, dar tot suficient de mare, de până la 450 kg.

cada hillary-blue/

Aceste căzi fac parte din portofoliul West Co Impex, companie românească ce învestește în produse de calitate, dar și în educarea angajaților săi.

Căzile prezentate mai sus sunt realizate din acrilic sanitar, material ușor, prin urmare mai uşor de manipulat. Acrilicul sanitar preia temperatura apei foarte repede şi o menţine timp îndelungat, înlăturând senzaţia rece.

Pentru prevenirea accidentelor cauzate de alunecare la urcarea în cadă sau coborârea din cadă, produsele acrilice de marcă West Co Impex au fost prevăzute cu un design antialunecare.

Pentru cei ce doresc mai mult decât o cadă colorată de o formă aparte, vă dau o veste bună:

Acrilul poate fi uşor modelat, motiv pentru care veţi găsi multe forme şi mărimi de căzi. Pe aceste modele se pot instala la cerere accesorii de baie şi dotări opţionale cum ar fi: sisteme de hidromasaj, aeromasaj sau cromoterapie, tetiere simple, cu tijă sau cu ventuze ori baterii cascadă.

Dacă ți-am trezit interesul pentru aceste căzi, caută pe net westcompany.ro.

Pentru că încă mai este vacanța de iarnă vă urez băi mai lungi și dacă se poate colorate.

Citește și mobilier de baie cielo cu iz estival
SAU mobilierul de baie in familia cu mai multi membrii

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!