Este siropul Memo On de la Ayurmed potrivit pentru proaspetele mămici?

     Lecitină, Cavit şi ulei de peşte am primit toată copilăria mea, dar culmea, până să încep şcoala. Nici măcar în momentele când mă pregăteam de primele teze nu am mai primit nimic. Nici când eram în plină sesiune la facultate nu am mai luat nimic.
Nu ştiu să spun acum dacă un supliment ar fi făcut diferenţa în acele momente, dar acum, când încă sunt într-o perioadă de învăţare/acomodare cu statutul de mămica simt nevoia să cer un ajutor.
Ştiu sigur că nu sunt singura ce îşi uită cafeaua prin casă şi o găseşte rece. Plănuieşte un eveniment şi ajunge cu o zi înainte. Caută haine şi ele sunt deja împăturite şi puse în bagaj. Dar putem să trecem şi la fazele nasoale când uiţi dacă ai dat de mâncare la bebeluşi în miezul nopţii (fază din primele luni de viaţă a copiilor, când se întâmplau atât de multe lucruri în 24 de ore încât nu mai ştiam ce era făcut azi sau ieri). Când uităm cu desăvârşire de termenul facturilor dar avem depozit în casă de şerveţele, lapte şi pampers. Când încurci contul curent cu contul cardului de credit sau periuţa ta de dinţi cu cea a soţului.

     Mulţi ar spune că suntem cu capul în nori, că încă nu ne-am trezit cum trebuie sau că suntem mame şi nu avem altă treabă, deci nu înţeleg cum de uităm diverse lucruri.

     Ei bine, acum am ajuns să cred cu tărie că în perioada de lăuzie sau de diversificare a alimentaţiei celui mic (sau mici în cazul meu) este nevoie de un ajutor. Cum nu reuşim să notăm totul într-un carneţel pentru o mai bună gestionare sau nu avem ajutorul unei mame/soacre/surori (bonele şi menajerele ies din discuţie) singura soluţie la care se poate apela este un supliment alimentar care să stimuleze bună funcţionare a sistemului nervos dar mai ales să faciliteze asimilarea informaţiilor.

Siropul Memo On - Ayurmed
Siropul Memo On – Ayurmed

Un astfel de produs este şi siropul Memo On de la Ayurmed. Conţinând Ginkgo biloba, rozmarin şi roiniţă, plante care au principii active cu efecte extrem de eficiente asupra bunei funcţionări a sistemului nervos, siropul Memo On de la Ayurmed este ajutorul de care aveţi nevoie pentru obţinerea performanţelor dorite. Fiind un produs natural, el este recomandat şi copiilor, elevilor sau studenţilor în perioadele ce necesită un grad mare de asimilare a informaţiilor.
Stimulează procesele cognitive fiziologice şi coordonarea fizico-mentala.

     Cum spuneam mai devreme, mămicile au mare nevoie de ajutor. Nu de puţine ori mi s-a întâmplat să întind mâna după un obiect şi să rămân cu mâna suspendată în aer, căci uitasem ce doream să apuc.

Din categoria recomandărilor legate de produs, acesta este recomandat a se utiliza minim 3 luni. Siropelul este ambalat într-un flacon brun, cu o capacitate de 100 de ml.

Modul de utilizare şi doza recomandată: 

Copii 4-6 ani: câte o jumătate de linguriță (2.5 ml) de 2 ori pe zi;
Copii 6-12 ani: câte 1 linguriţă (5 ml) de 2 ori pe zi;
Adulţi şi copii de peste 12 ani: câte 1-2 linguriţe (5-10 ml) de 3 ori pe zi.
Se administrează cu 1/2 oră înainte de masă sau la o oră după masă.
Se recomandă să se administreze minimum 3 luni.

Fiind un produs natural, m-am gândit să vă prezint părțile plantelor din care este făcut acest produs.
– Frunze – Ginkgo Biloba, contribuie la optimizarea funcţiei cerebrale, susţine circulaţia sanguină cerebrală, astfel menţine aportul necesar de oxigen şi glucoză în creier. Menţine echilibrul mental şi ajută la susţinerea performanţelor mentale. Prin efectul antioxidant contribuie la încetinirea proceselor de îmbătrânire celulară.

– Frunze- Rozmarin este stimulant cognitiv, ajută la normalizarea circulaţiei periferice şi cerebrale, menţine memoria şi capacitatea de concentrare în caz de suprasolicitare psihică. Antioxidanţii din rozmarin, cum ar fi acizii carnosic şi rosmarinic, protejează creierul de stresul oxidativ.

– Părţi aeriene- Roiniţa reduce stările de agitaţie, stres şi suprasolicitare. Are efecte întineritoare asupra celulelor nervoase şi neuronilor şi contribuie la îmbunătăţirea memoriei. Acidul rosmarinic promovează un efect antidepresiv( numai bun pentru proaspetele mămici). Acidul rosmarinic încurajează fluxul sanguin, care ajută la menţinerea sănătăţii celulelor cerebrale.

ayurmedDacă v-am trezit interesul pentru acest produs, pentru memorie şi concentrare îl găsiţi la preţul de numai 20 de lei.

Aşadar, rog mamele/soacrele/surorile care nu sunt în proxima apropiere a unei proaspete mămici să îi dea o sticluţe de ajutor Memo On de la Ayurmed.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A economisi nu înseamnă a suferi

Dum iun. 17 , 2018
     O nouă provocare despre ideea de a economisi a fost lansată de BlogalInițiative. De această dată în colaborare cu BCR. Tema este educaţia financiară. Mai precis ce am făcut cu primii bani economisiţi. Povestea mea a avut loc acum 15 ani. Mama era deja bolnavă (operată la cap […]
%d blogeri au apreciat: