bijuterii Indira

De ce să îmi dăruiesc bijuterii Indira?

Am fost întrebată cărei femei dragi din viața mea i-aș dărui bijuterii Indira. Răspunsul este scurt: mie.

Nu sunt egocentrică. Nu sunt lăudăroasă. Sunt un suflet ce a pătimit mult. Ce a pierdut în 2020 o bunică. Ce a aproape a pierdut mama de 3 ori în același an pandemic. Ce a sacrificat timpul de parc al copiilor pentru a proteja mama. O femeie ce a mai dat o șansă căsniciei și nu a îmbrățișat divorțul pentru a doua oară.

Salutare,

Numele meu este Georgiană. Am 34 de ani, sunt mamă de gemeni în vârstă de 5 ani și soție. Iubesc argintul, animăluțele micuțe și pufoase, cititul și lumea arabă.

Sunt fan al serialul Clona și bijuterii opulente, dar nu mă văd purtând așa ceva. Sau mai bine spus nu vedeam pe nimeni dispus să îmi ofere așa ceva. Asta și pentru că am fost crescută cu ideea că “trebuie să primești mamă, nu să îți cumperi”.

Bijuterii nu am prea primit eu. Dar când am primit una ce trebuia să fie importantă pentru mine, am fost tare dezamăgită de aspect. Asta deși știam povestea ei și se presupunea că trebuia să o apreciez. Într-un final am vândut-o. Pur și simplu nu o suportam. Acela a fost momentul meu de „Aha”.

Aha, EU îmi cumpăr bijuteriile pentru că EU mă cunosc cel mai bine

O bijuterie mă face uneori să simt că am valoare. După nopți nedormite, după enteroviroze, după critici multe, am ridicat capul. Și mi-am cumpărat un lănțișor de argint. La medalion avea familia completă: mama, tata și doi copii.

A fost momentul când mi-am pus la gât valoarea. Și parcă lumea m-a văzut altfel. Parcă mă prezentam și explicam cu acea bijuterie.

Apoi într-o zi vine soțul și îmi spune „Uite, am câştigat la LOTO suma aceasta. Ce propui să facem?” I-am cerut un inel din aur de suma X, modică.

Fără un model anume în cap sau un magazin recomandat de cineva. Pur și simplu simțeam nevoie de un plus valoare. Mai ales că apucasem să ne căsătorim civil dar nu luasem un ceva pentru a marca evenimentul.

Încă îmi mențin părerea că sunt cea mai importantă femeie din viața mea. Dacă eu nu sunt bine, familia nu este bine. Iar un mod de a sărbătorii starea de bine este cumpărarea de bijuterii. Nu exagerez, să fie clar. Dar cel puțin odată pe an tot este sănătos.

Indira bijuterii din argint

Se schimă vremea + se schimbă bijuteria= Indira

Mi se pare logic. Nu ai cum să porți lănțișoare finuțe la un pulover gros sau din material ce se agață repede.

Nu îți vine să porți broșe iarna, căci acuşi vine primăvara cu al lui Mărțișor.

Inelele sunt iarna mai compacte, fără un model ce se agață, iar vara avem o duzină de brățări finuțe la mâini și vreo 2 la picioare.

Bijuterii cu piatra mare Indira

 S-a plâns cineva vreodată că a primit o bijuterie în dar? 

Da, eu. Și îmi este suficient. Deși am primit un inel cu intenții bune, cu scopul de a-i deveni soție, aspectul inelului mă lăsa puțin spus rece.

Era numai un obiect cu poveste. Un ceva ce ar trebui să îl port pentru a nu supăra pe cel ce l-a oferit. Motiv pentru care am decis să nu mai încerc să fac cadouri în bijuterii adulților.

Ultimul cadou, făcut ce-i drept fostului iubit, a fost tratat cu mare neglijență. Ba mai mult, nu știu cum a reușit să își dea cu ciocanul peste inelul tip verighetă și și-a tăiat semnificativ pielea.

În general bărbații nu sunt purtători de bijuterii. Nu știu să le ferească. Să le îngrijească. Să le scoată când este nevoie și să le pună la loc. Motiv pentru care clar nu ofer bărbaților bijuterii.

Ofer cu mare drag bijuterii Indira fetițelor și micilor domnișoare

Ofer în general cercei din argint. Fac acest lucru pentru că sunt mult mai ușor de ales. Pentru că sunt colorați. Pentru că sunt apreciați.

cercei din argint pentru copii Indira

Pentru că un copil știe să se bucure cu toată fiinţa lui. Pentru că o fetiță chiar dacă rupe sau strică acea bijuterie o va ţine minte toată viața și va învăța de mică cum să se poarte cu bijuteriile pentru a rezista mai mult timp.

Va învăța să asorteze bijuteriile cu hainele, evenimentele și anotimpurile. Cu alte cuvinte își va face propria educație în materie de bijuterii.

Dacă ar fi totuși să ofer bijuterii cuiva drag, aș oferii nurorilor

Știu că mă gândesc departe. Copiii mei au numai 5 ani, însă vreau să cred că îi educ cum trebuie și vor avea lângă ei oameni de calitate, cu bun simţ și modești.

Știu că viața unei femei nu este ușoară, nici măcar prințesă de ar fi. Și mai știu că trebuie să îi amintim nurorii că „face treabă bună”. Datorită lor eu, ca mamă, pot să stau liniștită pentru că al meu puiuț este îngrijit bine. Nu ca un copilaș, logic.

Însă pentru a fi sigură că nu voi crea probleme în loc de amintiri frumoase, trebuie să aflu dacă ele sunt sau nu alergice la metale. Apoi, limita îmi va fi bugetul.

Nu ofer în dar inele din argint

Nu le-aș oferii nurorilor inele din argint . Clar nu. Asta este treaba soțului lor.

inele indira

El știe să îi potrivească o piatră mare și frumoasă pe a lor mână. Și nu mă refer neapărat la un inel de logodnă. Ci la acele inele cu pietre mari, prețioase sau semiprețioase, cu o lucrătură specială, elegantă, cu personalitate.

Nurorilor se pot oferii pandantive, cercei, brățări sau coliere Indira

Gama este destul de mare pe tot internetul, dar și în magazinele fizice. Știu că este mai frumos să le probezi, să le simți, să te conectezi cu energia pietrelor sau pur și simplu să simți metalul rece pe pielea ta.

Dacă inele nu ofer căci nu mi se pare moral, pandantivele sunt o altă poveste. În forme felurite, cu pietre mari sau multe și mici, cu o culoare puternică sau cu lumini calde și calme, pandantivele sunt acea bijuterie ce îți completează ținuta sau îți completează energiile.

Ține numai de mine dacă ofer pandantive din argint cu pietre prețioase sau semiprețioase. Sau de relația mea cu persoana pe care doresc să o fericesc.

Oare adoră simbolurile zodiacale, cristaloterapia, simbolurile universale precum copacul vieții? Oare pot să îi asortez pandantivul cu perechea de cercei pe care îi adoră?

Sunt atât de multe modele de tăietură, dar și pietre unicate prin compoziția lor, prin impuritățile prezente în piatră încât acestea devin spectaculare.

Uneori forma pietrei nu mai este suficientă fără o montură calitativă, fără un metal rezistent în care să fie montată piatra. Iar uneori eu nu mă pot opri la a cumpăra un singur pandantiv.

Toate femeile adoră brățările

Brățări din argint mai speciale am văzut pe site-ul Indira.ro

brățări din argint Indira

Îl menționez pentru că povestea magazinului a plecat fix de la ideea mea: eu știu ce este mai bun pentru mine.

Acest magazin vine numai bijuteriile pe care le-ar purta Elena Popa, fondatoarea brandului Indira.

Cred că este singurul fondator de brand care a spus că a renunțat la un produs pentru că a avut câteva reclamații referitoare la un produs.

Primăvara este momentul potrivit pentru a oferii brățări Indira din argint

De ce primăvara? Pentru că în acel moment Baba Dochia își lasă cojoacele și ies la iveală mânuțele nurorilor. Mânuțe ce acum sunt dornice să își arate tinerețea, bucuria și voioșia. Mânuțe ce primesc bucuroase la a lor încheietură argintul împletit cu picuri de culoare, perle naturale sau pietre mirific prelucrate.

bratara din argint indira

Brățări din argint lucrate în fir subțire sau în împletitură groasă. Brățări cu zorzoane, pietre și perle adăugate. Brățări cu mesaje scrise sau cu simboluri noi sau mai puțin noi. Pe toate le găsești pe site-ul Indira.ro

Cadoul perfect de la un magazin de bijuterii poate fi cardul cadou

Veți întreba de ce? Fix din același motiv pentru care am spus mai sus că EU sunt cea care știe cel mai bine ce îi place. Un card cadou poate îndrepta situația când cadoul precedent a fost un fiasco, a fost prea mare sau prea mic, rupt prea repede sau cu reacţii la bijuterie.

bijuterii cu pietre indira

Un card cadou ar da nurorilor un plus de apreciere față de soacre, scoțându-le de pe lista celor acre.

Un card cadou poate fi începutul de prietenie între un client și un magazin precum Indira. Nu cred că este client care să se supere pentru
*un cashback de 10%
*că primește o recompensă pentru fiecare prieten invitat în clubul Indira sau
* reducere de 10% folosind codul PrimavaraTa.

Și Doamne ajută să își găsească ceva frumos și rezistent. Poate așa stau și eu liniștită până anul următor pentru că noruța va avea grijă de puiul mamei.

cercei cu perle

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: