Eles.ro un magazin mic, dar cochet

În ultima vreme apar tot mai multe site-uri. Mai mici sau mai mari, cu produse utile sau inutile. Un mare avânt în acest moment îl au magazinele online de fashion.

Cu câteva categorii şi un număr relativ mic de produse reuşesc să atragă atenţia clientului din online. Avantajul acestui stoc mic de produse constă în noile produse postate frecvent pe site. Acest fapt atrage clientul fie şi numai pentru curiozitate sau pentru cumpărături constante. Un plus al acestor magazine micule îl au mixul de produse moderne şi produse de tip vintage dar updatate.

Un astfel de site este creat de Diana Eleș şi se numeşte Eles.ro. Site-ul are numai 4 categorii de produse şi anume:

HAINE
ÎNCĂLŢĂMINTE
ACCESORII
ULTIMELE BUCĂŢI

Am ales pentru voi câteva produse să vi le prezint, apoi voi spune de ce am ales acest site pentru prezentare.

Prima dată mi-au atras atenţia o pereche de ghete.

ghete cu stelute

Cum eu sunt mai mereu cu capul în nori şi mi se reproşează des să revin cu picioarele pe pământ, am ales spre prezentare aceste ghete cu steluţe albe pe gleznă.  Nici tocul de 10 cm nu este de lepădat.

Realizate în Italia cu piele 100% naturală, aceste încălţări vor fi acel ceva ce te vor scoate din anonimat.

Următorul produs face parte din controlul comportamental. Nu, nu este ceva recomandat de psihologi sau psihiatrii. Mai ales dacă intră la categoria cheltuieli. Acest produs este un pulover ce are o zonă tricotată cu fir pufos, precum jucăriile din pluş.

Pentru cei ce vorbesc în public şi nu ştiu ce să facă cu mâinile lor sau nu au stare, recomand să le ţină împreunate în jurul burţii. În acest fel pot atinge uşor moliciunea puloverului şi nu vor mai simţii nevoia să gesticuleze neîntrerupt sau să îşi frământe degetele ca şi cum nu ar avea stare.

pulover pufos
Pulovărul este lucrat în fir mixt ce conţine acril, poliamidă, nailon, mohair şi lână. Ca recomandări de spălare şi uscare producătorul spune că nu trebuie băgat la centrifugă şi nu se recomandă călcarea lui. Pulovărul este unul cu guler şi este lucrat în culorile alb şi roz. Mai este şi varianta de alb cu albastru.

Ultimul produs pe care doresc să vi-l prezint este un kimono. Este atât de colorat şi de frumos realizat încât toate admiraţiile celor din jurul dumneavoastră nu vor întârzia să apară.

kimono cu flori
Pentru că produsul este lucrat cu fir de polyester şi elasten, nu este recomandat să fie spălat la temperaturi mai mari de 30 de grade, băgat la centrifugare sau la spălat cu produse pe bază de clor.

Acum să vă spun de ce am ales acest site pentru prezentare. Primul produs pe care l-am văzut pe acest site este o cordeluţă îmbrăcată în catifea neagră.
Cred că aveam vreo 12 ani când mama mă lăsase cu părul mai lung. Începusem să am nevoie de accesorii de păr. Când am primit prima cordeluţă m-am simţit ca o prinţesă, chiar dacă acea cordeluţă era de un negru ca de abanos.

Cordeluţa văzută pe site-ul Eles.ro este mai stilizată. Aceasta prezintă strasuri transparente.

Alt accesoriu care mi-a adus aminte de copilărie este bandana neagră cu model tricotat.

Le tot vedeam pe cele făcute de mama şi străbunica şi mă întrebam când voi fi şi eu suficient de mare încât să port iarna numai această bandană fără să mă mai apropii vreodată de căciulă.

Bandanele pe care le-am văzut pe site-ul Eles.ro sunt realizate din fir de acril, lână, alpaca şi vâscoză. Sunt moi şi uşor de purtat vreme îndelungată.

Toate aceste produse dar şi multe altele de provenienţă italiană fac parte din brandul sebeşean ELES & CO.

Aruncaţi o privire pe site şi vedeţi dacă aceste produse italiene se pot împrieteni cu garderoba dumneavoastră.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: