Editura Diana- tot ce îți trebuie pentru grădi și micii școlari

De când cu carantina am învăţat ce program ar avea copiii la grădiniţă. Nu, nu bazat pe temele date prin mesaje WhatsApp de către educatoare ci “gugălind” magazine online de cărticele educative pentru preşcolari.

Dacă în general eram fan declarat Libris, acum am spus să ofer şansa şi altor magazine.

Asta după două comenzi foarte interesante pe site-ul editurii Litera. Să spunem că m-am încadrat cu căutările în oferta lor de atunci, cu reduceri de până la 70%.

Astăzi am ales să vă vorbesc despre o altă editură şi anume Editura Diana. Simpatică după nume, şi mai simpatică după logo.

logo-image_1563174997

În prima fază am căutat de seturi de caiete pentru lucrat acasă cu copiii. Seturi pentru că sunt mai avantajoase la preţ şi poate oferă mai multă informaţie decât dacă aş cumpăra individual caietele, dar şi mai completă pentru că sunt avizate de minister. Practic acest “avizat de către minister” mi-a atras atenţia.

Mereu găsit multe variante de caiete de lucru. Am luat în general pe vârstă, fie 3-5 ani, fie 4-6 ani. Nu pot spune că regret cumpărăturile făcute până acum, dar dacă pot cumpăra ceva avizat de către specialişti, înseamnă că am făcut alegerea corectă mai ales acum cu perioada de izolare.

caiete aprobate gradinita editura diana

Urmărind activitatea copiilor mei de la începutul acestui an, am observat că au o înclinaţie către creat poveşti. Poate sunt şi eu “de vină” cu jocurile de rol sau cu interpretarea personajelor din cărţi pe alte tonalităţi.

Pentru toţi copiii cu chef de teatru sau ce creat poveşti ad-hoc, Editura Diana oferă o varietate de mini teatre cu figurine. Vă las mai jos o mică reprezentaţie pentru povestea “Scufiţa roşie”

Site-ul bine aranjat îţi arată pe lateralul stâng categoriile şi subcategoriile. Însă, în partea de sus ai două cataloage cu toate produsele ce pot fi găsite pe magazinul online. Şi vei fi surprins să vezi din câte variante poţi alege.

catalog editura diana

catalog 2 editura diana

catalog 3 editura diana

O altă categorie ce mă atrage pe mine personal, mai ales că am cochetat cu hand-made o perioadă, este categoria de craft. Să mă păzească soţul de card căci acum aş da iama în mărgele, sârmă pluşată şi sclipiciuri.

Ultima categorie pe care o menţionez de pe site-ul editurii Diana este cea de birotică şi papetărie. 

Veţi găsi de la decupatoare cu N forme până la pixuri şugubeţe cu forme cât mai atractive ce vor determina pe cei mici să scrie iar pe cei şi mai mici să mâzgălească exersându-şi ţinerea corectă a instrumentului.

Magazinul online s-a adaptat nevoilor pandemiei și a scol la vânzare și măscuțe.

masca de protectie reutilizabila

Dar, cum a învățat că este mai bine sa răsplătești clientul, mai ales micul client, au o ofertă și mai bună:
masca-protectie oferita de editura diana

Partea care îmi place și mai mult este cea cu cumularea valorii comenzilor pentru premii GARATATE.

cadouri editura diana
Acum vă las. Trebuie să mă decid ce formă de teatru să comand pentru copii pentru 1 IUNIE 😀

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aniami's Boutique- atelierul ce face bijuterii cu lapte matern

joi mai 21 , 2020
După ce am născut, am mai stat în spital două săptămâni. În acest timp le-a căzut buricuțul gemenilor. Asistenta veselă nevoie mare, m-a întrebat dacă doresc să îl păstrez. I-am răspuns cu un “nu, mulţumesc” pentru că mie îmi place să păstrez întregul, nu bucăţelele. Eu merg pe ideea următoare: […]
%d blogeri au apreciat: