Draga Marie, din deal de vie

Iti scriu aceasta scrisoare caci nu indraznesc sa iti vorbesc fata in fata.

Imi esti draga si te vad foarte frumoasa. Fetele din sat te vorbesc si spun ca esti asa de la creme, ca le amesteci si poate ai si operatii estetice, de tot pleci tu la oras. Eu nu le cred si mai cred ca o crema de fata te ajuta sa fi sanatoasa si roza in obraji, asa cum razele soarelui ne ajuta pe toti cu Vitamina D.

Mi-a spus mie sora mea ca o crema de fata este foarte folositoare, mai ales dupa o zi de munca in gradina sau pe camp. Sa o folosesti este un obicei sanatos, la fel cum este spalatul pe dinti.

Fetele din sat sunt invidioase. Ele cumpara crema ieftina si fara prospect de la magazinul MIXT din sat. Sora mea spune ca este important sa citesti prospectul unei creme de fata inainte sa o cumperi sau sa o folosesti. Daca nu este buna pentru tine? Tot sora mea mi-a explicat ca sunt mai multe tipuri de creme, pentru fete, mame si bunici. Eu as vrea sa fi fata cat mai mult timp.

Stiu ca o sa pleci la oras in toamna pentru scoala si poate o sa ma uiti. O sa vezi baieti frumosi acolo si nu te vei mai gandi la mine. Pana atunci, iti spun de crema de fata pe care o foloseste sora mea si ii face numai bine. Se numeste

Crema cu acid hialuronic CollaZen+

Iti pun mai jos o poza cu crema.

crema-cu-acid-hialuronic-4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am vazut eu pe prospect  ca are in ea Vitamina E, apa si suc din frunze de Aloe Berbadensis. Stiu de la scoala ca sunt bune pentru organism si folosite des, o sa dea rezultate bune.

Sora mea o comanda de pe internet si vine repede acasa la tine. Nu stiu cat costa, dar tu esti fata muncitoare si stiu sigur ca poti sa o platesti.

Cand vei pleca la oras, sper sa o folosesti, sa stie lumea ce fete frumoase si sanatoase avem noi in sat. Si mai vreau sa sper ca te vei gandi la mine de fiecare data cand vezi crema.

Acum te las cu treburile tale si sper sa imi faci cu mana cand ma vezi pe ulita.

                                                                                Marcel, baiatul cu palaria verde

 

 

Raspuns la scrisoare:

Buna Marcel,

Am inceput sa folosesc crema. Este buna si imi place cum miroase.

Stiu ce spun fetele din sat, dar am vorbit cu ele si le-am zis si lor de crema de fata de la CollaZen. Unele au inceput sa o foloseasca si suntem bune prietene acum.

Sa stii ca si mie imi place de tine.

Promit sa iti fac cu mana cand te vad pe ulita.

                                                                  Maria, din deal de vie

Lasă un răspuns