Două produse de la Apidava pentru pentru sănătatea orală

Când ai istoric nasol în familie legat de sănătatea dinţilor eşti în stare să renunţi la rosul zgârciurilor şi la dulciuri poate-poate ţie nu ţi se va întâmpla nimic. Până una-alta, poţi să încerci infinitatea produselor pentru sănătatea dinţilor şi a gurii. Dar şi milioanele de tipuri de periuţe de dinţi. Este posibil să dureze ceva timp până găseşti ceva potrivit.

Am scris aceste rânduri pentru că şi eu am în familie un istoric nasol(de Paradentoză)… Plus întâlnirea cu un medic stomatolog (de gen feminin) care mi-a făcut mai mult rău decât bine. Deci găsirea acelor produse potrivite pentru sănătatea mea orală îmi este o prioritate!!!

Dacă la început am căutat produse relative tari/agresive, acum caut acele produse blânde dar eficiente. Fără alcooli, coloranţi şi parfum. În ajutor mi-au venit cei de la Brander care m-au invitat să iau parte la o nouă campanie de testat produse. Am acceptat cu mare drag, mai ales că produsele vedetă în această campanie sunt Apa de gură şi Spray de gură de la Apidava.

campanie testare produse pentru igiena orala

M-au încântate aceste produse în primul rând pentru că sunt produse de cei de la Apidava. Vreau să cred că avem români capabili să creeze produse calitative şi că aceştia încă mai sunt în ţară.

Degeaba lucrăm în Laboratorul X dacă acesta este în Suedia, Germania sau America. Noi, românii din România avem nevoie de produse calitative autohtone. De produse cu preţ accesibil și de consolidarea brandurilor locale.

Toate acestea eu le-am văzut la Apidava. Deşi iniţial am crezut că este o firmă care produce şi comercializează miere, acum am văzut complexitatea acestui brand şi grija pentru calitatea vieţii. Din această grijă au apărut şi cele două produse menţionate mai devreme.

apa de gura de la apidavaApa de gură este ambalată la o cantitate de 250 ml. Ca şi ingrediente principale are Propolis, Aloe Vera şi Extract de Ceai verde. Nu conţine Alcool, parfum şi parabeni. Mai mult, este recomandată şi copiilor. Produsul poate colora temporar dinţii într-o nuanţă de galben datorită conţinutului de Propolis.

Ca instrucţiuni de folosire avem trei sugestii:

*Se utilizează o cantitate de 15 ml.
*Se va clăti gura timp de 15-30 sec.
*Se foloseşte de două ori pe zi.

 

Gustul nu este puternic, dar acţionează destul de complex acest produs. Iată ce face acest produs pentru cavitatea noastră bucală:

-Acţiune antibacteriană
– Acţiune anti-tatru
– Previne apariţia cariilor
– Tratarea eficientă a infecţiilor locale (stomatite, gingivite, afte dentare)
– Efect cicatrizant rapid.

Recunosc că eu nu am ţinut cont de acel căpăcel din instrucţiunile de folosire iar produsul meu s-a cam terminat. Având în vedere faptul că l-am pus la vedere în baie, nu ştiu dacă şi soţul a folosit produsul. Oricum el niciodată nu recunoaşte că foloseşte din produsele mele.

Sprae gura cu propolis si menta

Produsul cu numărul doi din acestă campanie de testare este Spray-ul de gură ce completează sau chiar încheie rutina de îngrijire orală.

Acest spray are numai 20 ml şi este ambalat într-un recipient din sticlă. Ca ingredient principale are Propolis, Extract de cimbru, Extract de salcâm, Ulei de mentă şi Ulei de eucalipt. Este uşor de folosit iar ca instrucţiuni are şi acesta câteva. De fapt două:

1.Agitarea produsului înainte de utilizare.
2.Se recomandă 2-3 pulverizări de până la 10 ori pe zi.

Acest produs se recomandă şi dacă ai respiraţie urât mirositoare, probleme cu sistemul circulator, sângerări gingivale şi dureri la nivelul gingiilor. De asemenea, exercită un efect calmant şi cicatrizant local, dar şi un antibacterian benefic.

Nu ştiu dacă v-am trezit interesul asupra acestor două produse, dar eu mă declar mulţumită de ele şi intenţionez să le folosesc şi după această campanie de testare. Cel puţin spray-ul îl pot lua în geantă cu mine de fiecare dată când plec de acasă. Îmi va da acea senzaţie de curăţenie şi energie mentolată şi de ce nu încredere în mine şi în sănătatea mea. Nimic mai folositor când ai de vorbit în public sau când cauţi noi parteneri într-un proiect ambiţios şi inedit cum am demarat eu recent.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

9 thoughts on “Două produse de la Apidava pentru pentru sănătatea orală

  1. Sprayul acela de gură sună genial. Și eu am un istoric nasol în familie legat de sănătatea dentară. Problema sunt cariile și sangerarea gingivala.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tu ai încercat noul Serum Anew cu Vitamina C stabilizată?

mie apr. 24 , 2019
  Când am aflat că şi Avon România va avea un ser concentrat cu vitamina C m-am bucurat mult. Ni s-a vorbit mult despre el şi la şedinţa la care am participat la sediu. Ba mai mult, Andrei a spus că produsul v-a avea un mare succes şi datorită coperţii […]
%d blogeri au apreciat: