Donna, un tip de geantă cu cel puţin 7 personalizări

Când mă gândesc la geantă personalizată mă gândesc ca un croitor de genţi. La faza aia de întinzi centimetru, stai cu creionul în dinţi şi cu creta de croitorie în cealaltă mână. Notezi valorile, materialul, aplicaţiile şi accesoriile. Propui culori şi tipuri de piele, variante de curele şi număr de buzunare la interior şi la exterior.


Cam acelaşi lucru fac şi cei de la Alesa.ro. Am găsit la ei geanta Donna cu nu mai puţin de 7 variante de personalizare. Poşetă de umăr, poşetă brodată, model de flori zgâriate, culoarea coniacului, culoare portocalie, animal print sau cu print cu desene animate.

Cu o dimensiune de numai 25*20*7 cm, geanta este uneori fix acea dimensiune de care ai nevoie. De asemenea ea poate fi realizată la comandă pe orice culoare sau combinaţie de culori. Asta vă pot demonstra prin fotografiile genţilor enumerate mai sus.

geanta donna personalizatadonna coniacdonna desenedonna gzariatadonna portocaliedonna

Faptul că ai posibilitatea să îţi alegi culoarea, tipul de piele sau de model de piele este cel mai îmbucurător lucru pentru o femeie. Magazinul îşi doreşte să devină alegerea numărul 1 a tuturor femeilor ce îşi doresc genţi pe comandă, personalizate şi realizate de producători români.

Dacă am reuşit să îţi atrag atenţia, te invit pe pe site-ul Alesa.ro. Cine ştie, poate găseşti cadoul ideal pentru Maria în familia ta.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 thoughts on “Donna, un tip de geantă cu cel puţin 7 personalizări

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Îngrijește-ți picioarele! Nu știi dacă în loc de munte ajungi la mare

joi aug. 15 , 2019
Nu ştiu cum se face că mă apuc de întreţinerea picioarelor numai atunci când am nevoie de ele, când sunt prea obosite sau chiar afectate de vreo problemă de sănătate. Asta s-a întâmplat şi recent când am căpătat nu ştiu cum o ciupercă la picior. Cred că am ignorat-o cam […]
balsam de buze Apidava
%d blogeri au apreciat: