Dezinfectanți pentru mâini

Salutare,

Știu că unii încercați în acete momente să faceți rost de ingredientele pentru masa de Paște. Știu că sunteți stresați, obosiți și sătui de această situație tensionată. Aș vrea să vă mai relaxați și să încercați pe cât posibil să reduceți ieșirile din casă și să folosiți comenzile online, acolo unde este cazul.

Ba aș vrea chiar să faceți un calcul beneficii versus dezavantaje în privința ieșitului din casă pentru anumite cumpărături. Apoi sa vedeți dacă acel 15 lei pentru taxa de transport nu este cumva o economie. Dând comandă de 3 produse, nu ai cum să primești 7, poate 2 sau 1 și să plătești în consecință prețul produselor livrate.

Pentru voi am făcut astăzi o listă cu dezinfectanți pentru mâini. Avem doi producători noi și anume Farmec și Bottega Verde.

 Alegeți produsul desinfectant pentru mâini pe care îl cunoașteți sau considerați că este mai potrivit pentru voi.

Bottega Verde-> bit.ly/3afw9vJ

Farmec -> bit.ly/3coecwl
Dacoderm-> bit.ly/2RHiQNU
Comvita-> bit.ly/3clSA3z
SilverOx-> bit.ly/3bhFRPA

dezinfectanti de maini

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 thoughts on “Dezinfectanți pentru mâini

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ASEVI scoate un nou dezinfectant românesc autorizat de către Cantacuzino

lun apr. 27 , 2020
În calendar scrie că este luni. Nu contest, dar mă simt într-o vineri 13 prelungită. Am avut şi proasta inspiraţie de a scrie acest lucru la postarea cuiva de pe Fb unde menţiona că este luni. M-a luat cu faze de genul că nu am găsit acel ceva ce îmi […]
%d blogeri au apreciat: