Descoperirea Agentului Patruşpe

Numele misiunii: ”Cum se poate rămâne însărcinată cu tripleţi de gen masculin?”
Durata misiunii: 48 de ore
Locaţia misiunii: undeva prin România, o pensiune la margine de autostradă.
Subiecţii: mamele de tripleţi.
Acoperire: mamă de gemeni.
Comportament al agentului: la limita dintre introvertită şi curioasă.
Interdicţii: Nu menţionezi că eşti blogger, nu se mănâncă cozonac, nu se consumă vişinată, nu se vorbeşte prea mult în prima zi şi nu se atrage atenţia spre seară. Încearcă să faci tot posibilul să rămâi singură cazată în cameră, pentru a putea monta echipamentul de urmărire şi de înregistrare audio.
Probe de trecut: ca număr vor fi 4 dar le vei afla cu puţin timp înainte de a trece prin ele. Se va ţine cont de spontaneitate şi inventivitate.
Persoană de contact: Comentator amator şi/sau Lordul Emil.

Aşa arată prima pagină a misiunii cu numărul doi în care am fost trimisă. Scopul misiunii era să aflu cum se poate rămâne însărcinată cu tripleţi de gen masculin pentru creşterea natalităţii de parte bărbătească. Să aflu dacă este o moştenire genetică în acest sens, o predispoziţie a anumitor femei sau pur şi simplu un tratament complex de inseminare.

Misiunea a fost semi îndeplinită. Răspunsurile aflate în cadrul evenimentului nu sunt general valabile nici măcar cu inseminarea în VITRO sau FIV. Pe cale naturală presupune mult sex de plăcere. Însă rezultatul dorit de către Organizaţia lui Charlie este puţin spus o loterie.

Până reuşesc ei să creeze acea armată de tripleţi mai bine să pună mâna să facă nişte clone de Vadim, Pruteanu, Păunescu sau de Becali şi să le trimită în dezbaterile publice cu Madama Veorica.

Până una-alta, haideţi să vedeţi cum am fost racolată. Am trecut prin probe divine, alt fel nu se putea să fiu aleasă într-o echipă de îngeri. Având în vedere faptul că se căuta un agent atipic, aspectul fizic a fost oarecum ignorat şi a contat mai mult agilitatea minţii, capacitatea de previziune, capacitatea de a toca mărunt nervii altora şi darul contrazicerii. Numai că nu mi-au spus ,,Agentul Soacră,, căci asta cauta la viitorul Agent Patruşpe. Auzi nume “Patruşpe”… Bine că nu sunt aria cercului pătratic.

Cum agenţia este secretă, recrutarea nu se putea face decât în public, în maximă aglomeraţie. Cu toate acestea au ales “aglomeraţii” de bloggeri. În ajutor a venit Mama Claudia care mirosise de ceva timp câţiva pretendenţi. Le urmărise activitatea în media, în cadrul concursului SuperBlog care apropos, era o acoperire. Câştigătorul era sanchi un privilegiat ce putea să prindă colaborări cu super brand-uri dar de fapt ea trimitea recomandări de racolare către agenţia lui Charlie. Mereu ultimii clasaţi, cei mai slobozi de gură prin comentarii şi cei cu articole lucrate ingenios spre absurd erau potenţiali agenţi media pentru Charlie.

La prima mea ediţie SuperBlog am fost bulversată de atâtea noutăţi. În ediţia cu numărul doi am primit şocul suprem. Zeci de comentarii răutăcioase, care mai de care mai demoralizatoare atât la adresa articolelor mele cât şi la persoana mea. Am plâns de am înecat pernele şi am şters cu mopul pe jos. Ajunsesem să beau apă ca să mai am de unde plânge.

Etapa cu numărul doi în testarea mea a fost doctoral de familie. De fiecare dată când mergeam la control după o răceală cu copiii aceasta refuza să îmi dea viz. Ba nu are cerneală, ba a picat sistemul de la minister, ba urmează vacanţa şi ce rost are să îi duc două zile la gradi. În tot acest timp doctoral avea în sala de aşteptare o cameră de supraveghere prin care încerca să surprindă primele reacţii după ieşirea din cabinet. Erau foarte importante reacţiile emotive sau impulsive.

Ultima testare a fost chipurile un necunoscut ce m-a dus cu maşina din punctul A în punctul B. A ştiut să mă tragă de limbă până i-am spus că sunt mamă de gemeni şi am început să lucrez la un ghid despre sarcina cu multipleţi, dar cu precădere despre sarcina gemelară. Această persoană care este şi mamă de gemeni mi-a spus direct că ea nu ar fi interesată de acest produs. Că nu sunt aptă să scriu aşa ceva pentru că ar fi o descriere a experienţei mele. Că nu aş avea public pentru că mamele din ziua de azi sunt foarte informate şi ştiu să îşi caute singure informaţia potrivită nevoilor lor. Toată această discuţie m-a pus la pământ. Eram şocată de vehemenţa cu care încercă să îmi desfiinţeze dorinţa de a scrie.

Acum după ce am trecut de aceste încercări gândite de Bosley, mă simt cu adevărat unul din “Îngerii lui Charlie”. Nu merg eu în misiuni ce presupune multă mişcare şi antrenamente fizice dar munca mea de “Soacră” este esenţială pentru dezarmarea psihică a ţintelor.

ingerii lui charliei in acctiune

De acum în colo viaţa mea va fi ca un film de aventură. Primirea oficială în rândul îngerilor o voi avea pe 29 noiembrie 2019.

Cine ştie, poate ajung se le cunosc pe Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska.

Charlies-Angels-2-768x1107.jpg

Bosley a reuşit să îmi obţină viză de America pentru următoarea misiune: “Spionarea VIP-urilor ce sunt părinţi de tripleţi”. Lista mea cuprinde nume precum actorul Richard Thomas, baseballistul Luis Gonzalez sau cântăreţul Pharrell William.
Până ajung în America vreau să văd nouă ecranizare a filmului “Îngerii lui Charlie”.

Cei din America nu cei ce aici. În România sunt logic nume de cod şi nu nume adevărate. Vă spun eu, Agentul Patruşpe şi trebuie să mă credeţi pe cuvânt de “soacră”.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019.

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

  1. […] Descoperirea Agentului Patruşpe […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!