birouri pentru HUB uri

Descoperă Colecția de Mobilier de Birou pentru spații tip HUB

Explorează aici întreaga gamă de mobilier de birou cu înălțime fixă

Prezentare produs 1:

Cu designul său practic și finisajele de înaltă calitate, biroul de lucru Birou bSpace 2U cu panou este alegerea perfectă pentru un spațiu de lucru nesofisticat.

birou 2 persoane cu despatitor

Construit în stil minimalist și simplist Birou bSpace 2U cu despărțitor predomina spațiile tip HUB sau Call center. Ba mai mult, este utilizat și în instituțiile publice unde este necesar să se completeze cereri sau diferite acte la fața locului.

Acest birou oferă confort și multă funcționalitate. Indiferent că lucrezi într-un birou corporatist sau într-un spațiu tip HUB, biroul bSpace 2U cu despărțitor este un element esențial în crearea unei atmosfere productive.

Cumpără acum biroul de lucru pentru două persoane cu despărțitor 😀

Descriere produs 2:

Birou cu Blat de Masă în Formă de L și Picioare Rotunde, Easy Space este tipul de birou pe care îl caută în general acei freelanceri ce au pe lângă laptop și alte aparaturi pe care lucrează. Aici pot fi incluse lămpi iluminatoare, tabletele grafice, imprimante în miniatură, reportofoane, dar și multe altele ce trebuie așezate într-o anumită poziție față de laptop.

birou in forma de L

Acest tip de birou poate fi potrivit pentru zonele cu spații mici sau cu zonele colțurilor de HUB neutilizate la capacitate maximă. Evident că o combinație de două birouri de tipul Birou cu Blat de Masă în Formă de L și Picioare Rotunde, Easy Space va avea un impact vizual și practic mult mai mare. 🙂

Ambele tipuri de birouri prezentate se pot personaliza, de la înălțime, la lățimea blatului sau culoarea acestuia.

Cumpără acum Birou cu Blat de Masă în Formă de L și Picioare Rotunde, Easy Space 😀

Descriere produs 3:

Sursa de Alimentare DI-TOWER100/ DI-TOWER120 este tipul de produs ce este necesar, dar trebuie pregătit și alocat într-un loc unde să nu deranjeze, dar să fie și ușor accesibil. Nimeni nu își dorește să se împiedice de cabluri într-o sală de ședințe sau într-un HUB unde vine pentru prima dată, dar toți doresc să-și încarce aparaturile pentru a putea să lucreze în domeniul lor.

sursa de alimentare multipla

Acest turn are două variante, în funcție de cât de solicitat va fi. Ambele variante vin împreună cu un soclu pentru montare în blatul de masă.

Prima variantă vine cu 2 x fișă Schuko, 2 x o fișă USB cu 2,4 A și un încărcător Qi. Gaura pentru instalare = Ø 100 mm.

Varianta 2 vine cu soclu pentru montare în blatul de masă cu 4 x fișă Schuko, 1 x o fișă USB cu 2,4 A, 2 x RJ45, un încărcător și o gaură pentru instalare = Ø 120 mm.

Cumpără acum Sursa de Alimentare, DI-TOWER100/ DI-TOWER120

Birouconcept.ro îți oferă o gamă variată de produse pentru amenajarea biroului tău, biroului de la muncă sau a spațiilor tip HUB. Pe site mai găsești categorii pentru scaune și canapele, mobilier și echipamente de birou, corpuri de iluminat sau tehnologie de prezentare.

Pentru a vedea întreaga gamă de produse, te invităm să accesezi link-ul către categoria de mobilier care îți prezintă interes. Acolo vei găsi o selecție diversă de piese de înaltă calitate, concepute pentru a îmbunătăți estetica și eficiența spațiului de lucru.

Pentru mai multe informații sau pentru a comanda, poți accesa pagina de Facebook Birouconcept a magazinului sau îi poți contacta la numărul de telefon afișat pe site. Echipa magazinului este prietenoasă și profesionistă și este pregătită să te ajute în alegerea celor mai potrivite piese de mobilier pentru biroul tău.

#mobilierdebiroupremium

Citeste aici ce alte articole am mai scris despre mobilier de baie, gradinita, bucatarie…

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!