Declar război șosetelor nepereche pentru bărbați

Câtă importanță dăm șosetelor? De câte ori pe an cumpărăm șosete? Cumpărăm individual, adică pentru fiecare membru al familiei sau căutăm magazine unde putem să satisfacem întreaga familie?

Salutare,

Astăzi voi vorbi despre șosete. Colorate, scurte, lungi, de copii sau simpatice.

sosete colorate

Primăvara este anotimpul când culorile încep să prindă viață. Este anotimpul când reducem numărul de straturi purtate și ies la iveală șosetele.

Recunosc că personal cumpăr mai mult șosete pentru copii și pentru soț. Copiii cresc repede și imediat încep să spună că nu îi mai încap șosetele. Iar domnul soț… îmi vine uneori să îi cumpăr lunar câte 30 de perechi. După ce vine din șantier după aproximativ 12 ore de stat încălţat îmi vine să îi zic să își lase și picioarele afară, la ușă 😀

Dacă pentru copii este mai ușor să cumpăr pentru că ei nu au pretenții de model, culoare sau material, pentru domnul soț povestea este alta.

sosete

Până să schimbe job-ul vechi cu cel nou (mă refer la meseria actuală, versus cea de șofer la o firmă de distribuție piese auto) era adeptul șosetelor scurte, căci el are călduri și rar își pune șosete lungi. Acum, după ce a stat cu nopțile pe șantierele Bucureștiului, vrea ceva să îi țină de cald. A ajuns și în casă să poarte șosete groase: P

Baiul cel mai mare este dispariția subită a șosetelor sau ruperea lor miraculoasă în călcâi. Spun miraculoasă pentru că soțul stă încălțat aproximativ 12 ore. Azi așa, mâine așa, uite cum am rămas cu un serat de șosete desperecheate de umblă omul meu încălțat diferit de zici că îl feresc de deochi, nu de alta.

Și nu, domnul soț nu știe de ziua x când se sărbătorește ziua internațională a bolii y, moment în care se recomandă purtarea șosetelor desperecheate.

Bun. Să nu mai spun că în general pentru domnul soț cumpăr seturi deja formate. Seturi ce au pi er variante de modele și nu sunt două perechi identice. De, cumpăratul de șosete la perechi identice este mult mai costisitor.

Și totuși, mă bucur de șosete neperechi

Veți întreba cum așa, având în vedere cele enumerate mai sus. Ei bine, am descoperit un magazin, online ce e drept, unde se vând logic șosete. Da fix șosete nepereche de bărbați. Deci scap de vina de a lăsa bărbatul în șosete diferite la muncă. Iar dacă cineva sesizează diferența, dau vine pe ciserom.ro. Căci acolo am văzut acele minunății de șosete 😀

ciserom sosete nepereche

Acestea şosete nepereche sunt realizate din 78%bumbac, 21%poliamidă, 1%elastan. Setul conține 3 perechi de mărimi 39-43.

Bine, nu o să poarte acum numai neperechi domnul soț. Pe site-ul ciserom.ro am găsit și varianta de șosete la cutie. Adică seturi de șosete așa cum vrei tu (soția) sau chiar el.

În imaginea de jos am pus 5 tipuri diferite de cuti cu șosete. Poți cumpăra 2 sau chiar 3 cutii cu astfel de șosete și ți-ai asigurat soțul pentru un an.

sosete la cutie ciserom

Acum că v-am prezentat șosetele pentru bărbați, urmează să caut ceva simpatic și colorat și pentru pisicile cu kerosen 😛

Pentru cine nu știe povestea cu pisicile, varianta scurtă este aceasta:

Eram în primul trimestru de sarcină și bunica mă pistona mereu să mănânc, că am devenit prea slabă. Nu cumva țin regim fix în sarcină? Cum vor crește sănătoși copiii din burtica mea dacă eu nu mănânc? O să nasc niște pisici rahitice 😛

De aici ideea de pisici. Iar partea cu kerosenul este de la mine. Sau de la bancul cu pisică ce a băut kerosen 😀

Seturi de șosete pentru copii

Cert este că la copii trebuie să cumpăr mai des șosete. Poate chiar per anotimp. Chiar dacă nu le crește piciorul atât de mare cât este marja la șosete. Dar la ce stil de joacă au și vizitele la bunici ce se lasă cu ieșitul în șosete prin curte… clar stocul trebuie înnoit destul de des.

Problema mea a fost faptul că nu am găsit inițiat ceea ce credeam că sunt mărimile standard la șosete. Apoi am găsit pe site-ul ciserom.ro un îndrumător pentru mărimi.

tabel marimi sosete

Cu ajutorul lui este mult mai ușor să faci cumpărăturile potrivite mărimilor tale.

Și șosetele pentru copii sunt realizate din bumbac și elasten.

Uite așa am făcut și aici o mică selecție de șosete. Sunt colorate, simpatice și gata de purtat.

sosete copii

Tu cum cumperi șosetele, pentru fiecare separat sau cauți un magazin ce satisface toate necesitățile în șosete?

contact ciserom

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Începem să căutăm sandale?

joi apr. 15 , 2021
În ultimii 3 ani am avut zăpadă în mijloc de martie. Deci ghete sau cizme obligatoriu în picioare. Primăvara mă prinde mereu nepregătită. Practic nu am niciodată sandale sau o încălțăminte lejeră potrivită lunilor de primăvară. Trec mereu de la ghete direct la sandale. Și primăvara este capricioasă, dar nici […]
sandale iarena
%d blogeri au apreciat: