De unde cumpărăm o ușă? Din apropierea casei sau online din colțul țării?

Aud de multe ori fraza: „Când mi se închide o ușă, intru pe geam”. Mulți se referă la refuzul unei oportunități sau terminarea unui capitol. Însă, sunt cazuri când intri pe geam când ți se blochează ușa.

Salutare drag cititor, astăzi vorbesc despre uși de interior și uși de exterior la casă. Acele uși ce trebuie să fie alese cu cap și cu abilități de designer.

Ușa este un produs ce este bine a se cumpăra sau comanda din apropierea casei. Nu văd rostul de a comanda o ușă de la mare distanţă de casă precum capătul opus al țării sau din străinătate. Mai ales dacă este o ușă personalizată.

Puține sunt cazurile când la destinație există în așteptare un montator de uși pregătit pentru toate variantele posibile. Însă, sunt firme din localitatea ta care oferă montarea ușilor cumpărate de la ei. Cred că aceasta este cea mai bună variantă, dar se găsește în general la magazinele fizice.

Magazinele din online de uși oferă informații mai multe despre produse decât cele din magazinele fizice.

Când intri pe un site ce comercializează uși aloci mai mult timp pentru documentare. Pentru a vedea modelul de ușă. Materialul, dimensiunea, accesoriile sunt și ele luate la analizat. Apoi contează foarte mult și pentru ce cameră iei acea ușă.

De exemplu pentru dormitoare luam o ușă cu foaie plină.

ușă foaie plină    .

În tinerețe ne place ideea de a vedea conturul iubitului sau soțul prin geamul opac sau transparent al ușii. Dar, când avem musafiri ce îi cazăm peste noapte sau avem cu mult peste 40 de ani, cu siguranță nu ne place ideea de a ști că se poate vedea sau întrezării ceva prin geam.

Pentru livingo-sufragerie merge o ușă cu ceva mai mult geam pentru că nu deranjează pe nimeni să fie văzut când privește la tv, lucrează la birou sau se joacă pe covor cu mașinuțele.

uși pentru living

Culoarea ușii poate fi mai deschisă, cu un prag mic sau inexistent.

Pentru un birou căutăm o ușă mai elegantă, semidiscretă.

ușă de birou

La aceasta proporția geamului ar fi în procent de 25-30% și ar fi poziționat fie în partea de sus, fie pe un lateral al ușii.

Pentru ușile de exterior este nevoie în general de mai mult spațiu. Dacă este vorba de o casă tip vilă, aceasta are cu siguranță un spațiu generos la intrare ce merită pus în evidență.

Iar aceasta se face fie prin prezența unei uși mari, cu mult geam, sau chiar prin prezența unor uși duble. Geamul ușilor ajută și la iluminatul natural din zona de intrare în casă, deci poate fi și o posibilă economie de curent.

Pentru cei ce nu caută neapărat un model artistic, o ușă simplă, cu sau fără un ochi de geam, furnirul este ceea ce au nevoie.

ușă din furnir

Până la urmă ușa este acel obiect ce delimitează două camere. Pentru cei ce sunt mai mereu plecați de acasă sau căsătoriți cu munca, ușa este numai acel obiect ce îi oprește să intre în casă sau în dormitor.

Dacă ești locuitor al Bucureștiului și mai precis prin cartierul Colentina posibil să cunoști ușile din pozele de mai sus. Dacă nu le cunoști, poți face o vizită la magazinul situat în Strada Valea Cascadelor numărul 23.

contact usi valea cascadelor
info aici

Dacă nu găsești ceva gata făcut mulțumitor ție, nu uita că poți oricând să soliciți pe comandă ușa potrivită ție.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

4 metode de utilizare pentru frișca neîndulcită LaDORNA

mie mai 12 , 2021
Îmi place să testez lucruri sau produse. Este o plăcere mare când poți să întorci un produs pe toate părțile și să nu îți pară rău când îl strici sau îl termini. Nimic nu este irosit, este Buzz-uit 🙂 Salutare, în acest articol voi scrie despre experiența mea cu Frișca […]
frisca ne]ndulcita LaDORNA
%d blogeri au apreciat: