De ce să îţi muţi blogul pe domeniu?

     Aveam blogul Ordine sau Dezordine de un an şi 2 luni, cînd am început să văd că se caută bloguri pe domeniu propriu. Campaniile speciale pentru cei cu domeniu, mă ofticau. Mi se păreau privilegiate, premiate, recunoscute.

     Am intrat de curiozitate să văd cum arată un blog pe domeniu propriu şi am văzut diferenţa. Aspectul diferit, duce la un nivel mai ridicat de calitate. Pentru mai multe informaţii, am intrat şi pe grupul dedicat de pe Facebook, numit Şcoala de Blogging. Tot acolo am auzit de „audit SEO Onpage„. Cum totul mi se părea interesant, am dat şi eu un mesaj, pentru că voiam să aflu cam pe unde se situează blogul meu. Nu am ştiut că auditul SEO se face doar pentru domeniu, dar am primit informaţii despre mutarea pe domeniu propriu cu găzduire wordpress

prezentare

     Faptul că asigurau Cetificat SSL gratuit şi automat, a fost un punct important în decizia de a alege serviciile de Găzduire Enterprise. Pachetele de servicii oferite sunt pentru toate domeniile de activitate, de la Blog la Ecommerce. 

     Mi-a luat mult timp să pricep care este diferenţa între blogul avut pe wordpress.com în varianta gratuită şi blogul pe domeniu propriu şi cu găzduire dedicată. Pentru cei care nu înţeleg nici ei diferenţa, o să explic în felul următor:

     Cand începi un blog, este ca o mutare într-o clădire de garsoniere, la care accesul în bucătărie este limitat. Dar te încântă că nu ai chirie. Mutarea pe domeniu propriu este momentul acela când îţi cumperi apartament cu 3 camere, plăteşti lunar întreţinerea, în care intră o bucătărie complet utilată şi un instalator calificat. În „apartamentul” tău, poţi să îţi identifici problemele site-ului fără să ai cunoştinţe tehniceDe asemenea, poţi opta pentru un Specialist SEO care să te ajute cu optimizarea textelor.
Ai mereu la dispoziţie informaţiile, instrumentele necesare şi personal calificat care să te ajute. Găseşti tutoriale şi articole pe internet şi YouTube dar şi recomandări şi îndrumare de la alţi bloggeri care au făcut mutarea. Dacă te decizi să foloseşti serviciile de Găzduire Enterprise, poţi să intrii şi în programul de Afiliere, din care poţi scoate un venit suplimentar.gazduire

                   promovand Gazduire Enterprise?

      Toate aceste informaţii, m-au făcut să îmi doresc acel „apartament”. Practic, din momentul în care am anunţat că vreau să „mă mut”, toată treaba a durat cam 4 ore. Da, şi eu am rămas uimită 🙂 🙂 . Imediat am primit adresa de mail dedicată pe Yandex mail, user şi parolă nouă la blog, dar şi la departamentul de contabilitate al firmei de găzduire. Acum îmi rămâne să îmi zugrăvesc/tapetez apartamentul, să îmi aleg destinaţia camerelor, covoarele ce le pun pe jos şi elementele personalizate care să mă reprezinte şi să dea acea senzaţie de „Acasă”. 
     Dacă şi pe tine te-am făcut dornic de mutare, te aştept în „Ansamblul Rezidenţial” Găzduire Enterprise. 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mini machiaj pentru respectul de sine

lun feb. 27 , 2017
     Înainte să fiu mamă şi soţie, sunt femeie. Poate am neglijat acest aspect în ultima vreme. Astăzi, mi-au atras atenţia în baie produsele de machiaj. Păreau triste şi prăfuite. Şi la propriu şi la figurat. Nu au mai fost folosite de ceva vreme. Nu, nu sunt expirate, măcar […]
%d blogeri au apreciat: