De ce să foloseşti o jucărie sexuală dacă soţul îţi lucrează în tură de noapte

Dragă femeie ce ai soţul lucrător în tura de noapte,

Te compătimesc. Ştiu că nu sună bine, dar sunt sinceră. Te admir cum reuşeşti să culci copiii până în orele 21.30 ca apoi să te mai ocupi de treburile gospodăreşti. Dar… de pe la un 23.45 ce faci? Zapezi televizorul şi vezi reluări peste reluări cu câte un tip şi o tipă ce se sărută de numa… Şi tu, femeie tânără, situată undeva între 30 şi 40 de ani mai ai puţin şi pofteşti la o mozoleală ca la un cozonac de Paşte.

Dragă femeie ce ai soţul lucrător într-o altă tură de noapte,

Eşti obosită dar ai apucat să faci şi un duş. Nu ai uitat să te epilezi frumos, ca de fiecare dată. Atingerea apei este tare plăcută în liniştea casei. Acum parcă nu te mai deranjează sforăitul copiilor. Dar el, soţul, tot nu este lângă tine să te primească în braţele lui, cu sau fără prosop pufos şi înmiresmat. Şi parcă îţi pare rău că eşti spălată, epilată şi uşor parfumată.

Dragă femeie,

5000128003643-2

Şi ce dacă ai soţul într-o tură de noapte. Nu îţi irosi dorinţa sexuală pentru că nu este “musiu” acasă. Nu îţi limita orgasmele pentru că nu ai un penis organic în pat.

Şi aşa viaţa ta sexuală este îngrădită de sarcină, alăptare, zilele menstruale, nopţile de veghe când cel mic are febră sau cel mare piciorul în ghips. Sunt atât de multe jucării sexuale ce vor să îţi vină în ajutor.

Sunt mici şi mari. Sunt moi şi tari. Sunt roz şi verzi. Sunt reci, dar poţi să le faci şi calde. A se înţelege să foloseşti un gel lubrifiant cu efect de încălzire. Dar oare, chiar ai nevoi de efectul de încălzire? Nu eşti tu fiinţa perfectă, cu temperatura ideală pentru o viaţă sexuală normală? Nu reuşeşti tu cu ale tale dorinţe fierbinţi să produci suficient lubrifiant natural încât să facilitezi raporturile sexuale?

Turele de noapte merg cu Erotic24 

Da, ai citit bine. Nopţile sunt cele mai bune pentru gândit. În cazul nostru pentru încercat jucării erotice ce îţi pot aduce plăceri nebănuite. Ştim sigur că penisul bărbatului nu poate să vibreze atât de tare. Ştim sigur că bărbatul nu este constant în ale lui mişcări. Şi ştim sigur că tu vrei să descoperi noi metode de plăcere.

Dragă femeie,

Noapte este un sfetnic bun. Ai timp berechet de căutat jucăria sau jucăriile sexuale potrivite pentru tine. Dacă eşti reticentă, poţi începe cu un mic vibrator camuflat într-o formă de ruj. 

Sau, un vibrator autolubrifiant. Numai bun pentru aţi lăsa fanteziile să curgă.
vibrator autolubrifiant

Dragă femeie ce urăşti turele de noapte,

Hai să trecem la următorul nivel. Da, tu şi cu mine. Eu sunt Sex shop erotic24.

aedb9640-56ec-44f6-9e10-bf08e1f30743

. Eu sunt locul de unde îţi poţi cumpăra accesorii către fericirea corpului tău. Vei găsi în paginile mele “fluturaşi, iepuraşi sau ouă”. Dar, îţi recomand cu încredere şi micile seturi. Plăcere la cutie în vreme de pandemie.

Până la urmă, ce este rău în aţi găsi şi alte plăceri? În ai spune soţului tău că eşti pregătită pentru un accesoriu în plus în partidele voastre? Cunosc cupluri care îşi împart jucăriile erotice, dar nu înainte de a le igieniza.

set-crystal-diamond-kit-00800674_2

Dragă femeie,

Îmi cer scuze că vin la tine atât de târziu. Aş fi fost un tovarăş bun la început de pandemie. Aş fi făcut parte din Şcoala de aprofundare orgasmică a cuplului din care faci parte. Aş fi fost unul din obiectele ce îţi atinge suav zona genitală. Aş fi fost lubrifiantul cu gust de ciocolată şi mentă ce îndulcesc ale tale labii sau ale lui testicule.

Sper să fi ajuns cu bine aceste gânduri la tine. Sper să apreciezi nopţile cu tură de noapte ale soţului şi sexercitiile tale sexuale. Vreau să cred că am contribuit la evoluţia ta şi a cuplului din care faci parte. Pe mine mă găseşti pe internet. Sunt plin de ce vrei tu, de ce vrea el şi ceva în plus. Ai livrare discretă şi drept de retur.

garantie erotic24

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

16 thoughts on “De ce să foloseşti o jucărie sexuală dacă soţul îţi lucrează în tură de noapte

  1. Ce pot zice?! Ca sunt bucuroasa ca am un sot ce nu lucreaza in ture de noapte. Si ca am cunostinte din online ce stiu prezenta atat de interesant o jucarie sexuala :))

    1. 🤭Mulțumesc pentru apreciere. Un gel lubrifiant comestibil cu aroma de ciocolata și menta cred ca ți se potrivește.

  2. Ce nopti frumoase ne pot face jucariile sexuale si ce neveste relaxate pot avea de buna dimineata barbatii care lucreaza de noapte!

    1. 🤪Poate merita. Poate data viitoare ii da indicații mai bune decât GPS-ul soțului.

  3. Ce de jucării pentru copii mari! Cred că sunt la fel de potrivite și pentru jocurile în cuplu. 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Achiziționarea unei mașini rulate poate fi varianta ideală pentru familie

joi mai 28 , 2020
Copii mei înseamnă totul pentru mine. Am reuşit să îi ţin aproape de mine numai când erau bebeluşi. Când au început să meargă au uitat de braţele mele. Revin în ele numai când au o bubiţă.
%d blogeri au apreciat: