De ce să devii client Avon Online în campania 3\2017

     Avon Cosmetics este în Romania de 20 de ani. 20 de ani în care a ajutat femeile să fie mai frumoase, să devină independente şi chiar să-şi faca o carieră în Avon Global.

     Povestea de astăzi este despre cum poţi să îţi fii propriul client Avon. Despre cum te poţi bucura de produsele preferate primite  direct acasă. Despre bucuria de a deschide fiecare pachet şi noutăţile din fiecare broşură. Dar mai ales despre cadourile primite.

     În campania 3 din 2017, ofertele sunt pentru toate buzunarele. Poţi alege seturile presetate cu 40-60% reducere sau chiar să îţi faci un set complet de machiaj din gama LUXE, pentru care vei plăti doar 37,5 lei pentru fiecare 75 de lei comandaţi din catalog.  Nu am uitat de cadoul pentru tine şi îţi oferim un rimel şi un ruj fenomenale. Doar vine Dragobetele şi este musai să fim super drăguţe 😛 .

     Să fii propriul tău client Avon, înseamnă să îţi dai singur comanda online, în funcţie de cum ai posibilităţi de plată. Termenul de 16 zile calendaristice pentru achitarea facturii este mai mult decât suficient. Livrarea acasă şi următorul catalog primit gratuit în colet, sunt alte beneficii la pachet.

     Indiferent că alegi seturile predefinite, ofertele de lansare sau strictul necesar, produsele Avon îţi vor fi livrate cu reducerea specifică clientului online.

     Dacă te-ai decis să îţi faci cont pe site-ul Avon Cosmetics România sau vrei doar să comanzi puţină bucurie pentru o persoană dragă, completeaza formularul de mai jos.

Lasă un răspuns