De astazi mă găsiți și pe platforma Articole SEO

De astazi mă găsiți și pe platforma Articole SEO

Salutare,

Şi ţie, şi ţie şi tuturor celor ce îmi citesc scrierile mai reuşite dar şi cele mai puţin reuşite.

Salutare celor ce acum, pe un fond tensionat financiar şi social demarează proiecte în online. Salutare tuturor colegilor blogosferici şi presei online ce ne întâlnim pe cea mai nouă platformă Articole SEO.


Pentru cei ce nu au aflat încă, Articole SEO doreşte să facă cea mai mare bază de date cu publicaţiile online din România, pentru a ajuta companiile să găsească cele mai bune oferte, iar publisherii să vândă publicitate online.

articole seo

Deşi este o platformă la început de drum şi în continuă dezvoltare, mă bucură listarea blogului meu. Mă bucură faptul că nu am fost tratată cu dezinteres, bazat pe analiza traficului şi a colaborărilor din portofoliu. Mă bucură faptul că ei, Articole SEO mi-au propus să îmi creeze şi un banner de pus pe blogul meu. Şi cu riscul de a mă repeta, mă bucură faptul că au fost direcţi cu întrebările şi n u mi-au demontat răspunsurile.

Salut toată iniţiativa Articole SEO şi le doresc activitate lungă, aşa să îmi ajute la dezvoltarea blogului meu. Şi de ce nu la evitarea stării de plafonare de acest Coronavirus.

Lasă un răspuns