Dă un restart în garderobă cu lenjeria intimă din dantelă

Dantela a fost mereu un material uşor şi foarte facil de purtat. Deşi iniţial era destinat bogătaşilor, astăzi marea industrie textilă a făcut acest material accesibil şi uşor de găsit în magazine.

Se spune că odată cu maternitatea multe femei se “băbesc”. Devin mai ,,şterse,, şi deloc sexy. Unul dintre motivele bărbaților cred că este lenjeria intimă. Odată ce apare cel mic/cei mici viaţa trebuie să intre pe un curs practic, să avem numai obiecte practice şi tehnice. Delicateţea îi ieste destinată strict copilului, grija pentru hainele lui şi tot ceea ce atinge el. Iar grija pentru corpul mamei rămâne puţin în urmă.

Cu acest articol vreau să dau un restart garderobei tinerelor mămici. Lenjeria intimă este şi va fi mereu sexy, colorată, practică şi tentantă. Dantela a fost mereu un material uşor şi foarte facil de purtat.

Deşi iniţial era destinată bogătaşilor, astăzi marea industrie textilă a făcut acest material accesibil şi uşor de găsit în magazine. Evident că nu are acelaşi preţ ca lenjeria intimă clasică, cu croiuri sobre, dar diversitatea modelelor şi a culorilor cred că îi justifică preţul.

Pentru voi am scormonit net-ul în sus şi în jos căutând lenjerie intimă din dantelă. Am găsit ceva. Este o afacere de familie unde două surori lucrează împreună cu mama lor. Unde copilăria a fost marcată de ace, aţă şi sunet de maşini de cusut. Scopul lor a fost acela de a crea lenjerie personalizată pentru că nu toate femeile au dimensiuni standard. Adică exact ce am spus eu mai sus.

Am selectat 5 culori la seturi de lenjerie intimă. Am vrut bleu, roşul, negru, alb şi gri. De, sunt şi nuanţele pe care le port cel mai mult în garderobă. Bine, eu sunt mai mult “Doamna bleo”.
Modelele sunt asemănătoare, cu mici particularităţi. Elementul cheie în această prezentare este forma sutienului. Aş putea să spun că este o formă văratică, utilizată mai ales în ţinutele cu materiale transparente, dar tot colorate.

Costum negru 

IMG_9177a-scaled

Costum bleo 

21-IMG_1827-Edit
Costum roşu  

14-IMG_1745-Edit
Costum alb
01-IMG_2314-Edit

Aceste seturi de lenjerie intimă sunt pentru toate dimensiunile, aşa cum am spus şi mai sus, pentru că se pot personaliza.
Toate conţin dantelă şi vin împreună cu instrucţiuni stricte pentru spălare, potrivite materialelor delicate. Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul delicatelace.ro.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 thoughts on “Dă un restart în garderobă cu lenjeria intimă din dantelă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Start from home- noul proiect WAHM România

mar iun. 30 , 2020
Se spune că familia este celula de bază a societăţii. Eu aş spune că omul este celula de bază. Iar comunităţile din care face parte sunt braţele ce îl sprijină şi îl alină la nevoie.
%d blogeri au apreciat: