Cutiile mici de detergent Ariel aduc economii mari. Slei.ro le are în ofertă

Un incident nu prea plăcut m-a determinat să îmi pun creativitatea la încercare. Am vrut să implic şi copiii şi soţul cel fără de grădiniţă. Bun. Îmi propuneam să fac decoraţiuni pentru pomul de Crăciun din ce găsesc în casă. După ce am început de luna trecută această activitate am mai cumpărat lipici şi sârmă pluşată.

Şi uite aşa am început noi să pictăm conuri de brad, nuci, ghinde şi logic că mânuţe, bluziţe, pantaloni şi masă. Şi nu o singură dată.

Ar trebui să pun la plată sau la curăţenie pisicile vecinilor care mi-au distrus cutia cu decoraţiuni de iarnă din magazie.

Trag adânc aer în piept şi îmi propuneam o altă zi de pictat cu copiii. Nu de alta, dar era sfârşit de noiembrie şi eu nu aveam finalizat nici un model de decoraţiune. Îmi propusesem asta şi privind pe geam la vremea de afară. Plouase toată ziua şi încă mai picura niţel. Soţul tocmai fusese anunţat că nu mai trebuie să plece în schimbul 3 şi puteam să mergem împreună să luăm copiii de la gradi. În acel moment am avut un declic: ţopăit în ploaie.

Luăm “la pachet” ghetele de iarnă care sunt mai înalte şi alţi pantaloni mai grosuţi. Mergem la gradi, luăm copiii şi pe prima străduță mai ferită de trafic de dăm drumul la mânuţe şi le spunem că au voie să meargă singuri.

Prima oprire a fost în prima baltă. Micuţă şi poziţionată incomod îi face să îşi piardă repede interesul.

Oprirea cu numărul 2 a fost sub un burlan ce aduna apa de pe acoperişul unei case măricele. Şi curgea ceva apă. Uite fix acolo s-au gândit purceluşii mei să se spele pe mâini pentru că sunt murdari.

Au mai ţopăit vreo 3 băltoace apoi au spus că le-au îngheţat mâinile. Şi uite aşa am ajuns acasă cu doi copii muraţi, numai buni de băgat la spălat. Logic că i-am pus separat: copiii în cadă şi hainele de pe ei, cu cele de la grădi şi cele cu care au pictat direct în maşina de spălat.

Dacă ar fi să vorbească tamburul maşinii mele de spălat cred că aş spune aşa:
“Iar spală asta? Da cât murdăresc copiii ăştia domne? Au 3 ani şi jumătate şi încă mai zboară mâncarea ca la începutul diversificării?”

O mângâi cu ceva mai multă compasiune şi îi dau doza de detergent Ariel capsulă. Eu folosesc de ceva timp Ariel 3 în 1 pods. Variantele de miros sunt mulţumitoare ca număr. Îmi plac toate, mai puţin cea cu lavandă. Îmi provoacă greaţă.

De fapt adevăratul motiv pentru care am început să scriu acest articol este altul. Faptul că sunt un client al magazinelor online nu este o noutate. Faptul că am căutat oferte cât mai avantajoase iar nu este o noutate. Însă, faptul că uneori aleg ambalaje mici în număr mai mare cred că vă surprinde.

Prima dată când am făcut această alegere a fost acum vreo 3 ani. Cumpăratul scutecelor pentru gemeni în număr mulţumitor pentru o lună a fost o mare provocare. M-a salvat un magazin online de la Baia Mare. Mi-a plăcut tare mult şi vreme de vreo doi am fost client fidel, lună de lună. Preţuri foarte bune, cantităţi variate în funcţie de ce are nevoie clientul.

Şi astăzi am ales să dau comandă de cuti mici, dar în număr suficient cât pentru o lună (hai o lună şi ceva).

Comanda mea conţine aşa:

7(da, vezi bine) cuti de detergent Ariel Color Pods de 12 capsule.

detergent ariel pods

Preţul de numai 10,50 lei mi se pare foarte convenabil. Nici dacă aş lua o cantitate mai mare la cutie nu aş scoate preţul per spălare atât de mic ⇒ 0,875 lei

1 Ariel detergent lichid 1.1l Baby la 22,10 lei

detergent lichid ariel baby
Valoare comandă 95,6 lei. Ce nu v-am spus vouă este faptul că această comandă o adun cu cea a unei prietene şi uite aşa adunăm de o comandă cu livrare gratuită.

Să vă spun acum şi site-ul ce ne sare în ajutor? Este simplu: slei.ro
Micuţ, drăguţ, preţuri bune. Slei.ro îţi oferă timpul ce l-ai petrece în centrele comerciale. Este drept că nu te scuteşte de tot, dar tot îţi vine în ajutor. Cel puţin mie îmi place selecţia de detergent Ariel. Indiferent că alegi capsule, praf sau lichid preţul este foarte bun.

Voi aveţi prietene sau vecine cu care faceţi comenzi comune? Eu am numai una, dar locuieşte în colţul opus de Bucureşti.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lansarea Concept Store-ului Bugaboo

mie dec. 18 , 2019
    Prima activitate la care am fost în luna decembrie a fost lansarea Concept Store-ului Bugaboo. Lansarea a avut loc în cadrul unei mici petreceri ErFi unde copilaşii au avut rezervat un loc unde puteau să se joace cu un soi de plastelină comestibilă. Mereu a fost cel puţin […]
%d blogeri au apreciat: