Cum poți să caștigi cu Avon fără să fi Reprezentant

     Acesta nu este un text în care eu vă prezint toate avantajele şi beneficiile oportunităţii de a devenii Reprezentant Avon. Acesta este un articol în care să spun cât de diversificată este activitatea Companiei Avon în România.

     În momentul de faţă, Avon România merge pe două direcţi mari: Comercial şi Social.

*Partea de comercial este cunoscută prin Reprezentanţii săi sau prin magazinele reprezentanţilor din centrele comerciale. Tot aici intră şi activitatea de prospectare sau sponsorizare diverse evenimente precum concursuri de Mis şi Mister, concursuri sportive, concursuri de creaţie.

*Partea socială este reprezentată de campaniile sociale. De platforma de donaţii. De donaţiile făcute către spitale şi centre sociale.

     Nu voi intra acum în detalii pe această parte ci voi enumera alte câteva moduri în care poţi să câştigi bani sau produse Avon FĂRĂ SĂ DEVII REPREZENTANT!

Platforme de afiliere precum 2PERFORMANT

     Aceasta specifică destul de clar că nu acceptă colaborări cu Reprezentanţi, Lideri sau angajaţi ai Companiei Avon Cosmetics România. În această colaborare poţi să primeşti

 *10% comision în urma vânzărilor făcute la recomandările tale de pe conturile de socializare, blogul sau canalul de YouTube.

*5 RON comision pentru fiecare LED generat. Pentru cine nu cunoaşte termenul de LED, acesta este o solicitare/cerere făcută pe online de către o persoană pe platforma unui comerciant/instituţie cu profil bancar. După 31 de zile de la generarea comisionului se face plata în RON. Programul de afiliere permite Google PPC (plata per click) şi Paid social media.

Platforma de afiliere 2PERFORMANT

Platforme de testare produse precum BuzzStore

     Acesta are în acest moment două campanii de testare produse, una pe regiunea Galaţiului şi una la nivel naţional.

**Campania Avon Galaţi cuprinde produse din gama Planet Spa. Persoanele alese în testarea acestor produse au primit o cremă de mâini, un unt de corp şi un ulei de corp Treasures Of Desert, dar şi mostre de ruj cu suport adecvat, mostre de parfum cu suportul aferent, două pixuri, carneţel pentru notiţe şi cataloage pentru a fi împărţite cunoştinţelor.

Kit buzzer avon galati
Sursa- Catalina Coman

**Campania Avon Naţional încă nu are kit-urile trimise, dar se ştie că este vorba de produse din gama Nutra Effects Miracle Glow. Kit-urile vor cuprinde un set de 3 produse format din demachiant, elixir regenerant pentru ten şi cremă hidratantă de zi, materiale promoţionale personalizate pentru BUZZer şi prietenii acestuia şi materiale informative aferente CAMPANIEI.

kit avon miracol glow
Sursa-BuZZStore.ro

Concursuri destinate clienţilor Avon

     Recent s-a aflat câştigătorul unui OPEL CROSSLAND X oferit în cadrul campaniei „Câştigă o maşină cât ai flutura din gene”.

castiga o masina cat ai flutura din gene

     Alte premii oferite în cadrul concursurilor Avon au fost excursii în străinătate, televizoare, telefoane, un Opel 500 sau suma de 36.000 de lei. Anul trecut s-a oferit chiar suma necesară renovării unei case.

Participarea la evenimentele create sau partener Avon

     1 Iulie a fost ziua când bicicleta s-a întâlnit cu Avon la SkirtBike București 2018.

Bucuresti SkirtBikeDay

      Recent a început o nouă ediţie #CancelCanser alături de Kaufland România în cadrul căreia femeile

*pot participa la un atelier de informații cu privire la cum se face autoexaminarea
* primesc o anamneză (consultație generală a sânilor)
*la recomandarea voluntarului medical, care va face o examinare individuală, femeile care prezintă particularități, intra în căsuţa Avon și așteaptă să fie preluate pentru ecografie.
️*pentru femeile cu vârsta + 45 se va face automat o trimitere către o mamografie și i se va oferi un voucher pentru o investigație la o clinică parteneră din orașul/adiacent orașului în care se face recomandare.

Fiecare femeie va primi o fișă în urma consultului şi, dacă este cazul, buletinul ecografic.

     În perioada 21-22 iunie Avon a participat la #TIFF17 la Sibiu, în 9 iunie la GLAMOUR Beauty Festivă, etc.

Sper că acest articol vă este util în a vă alege mai bine tabăra în care vă aflaţi: Client sau Reprezentant. Specific că în acest text nu am scris nimic de activitatea şi răsplata unui reprezentant.

Puteţi să vizitaţi broşura Avon în acest link.

Dacă vrei să participi şi tu la campanii de testare produse, îţi poţi face un cont pe următorul link .

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

One thought on “Cum poți să caștigi cu Avon fără să fi Reprezentant

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Flashmob - Poarta-ma in poveste- EDITIA 1

mar iul. 3 , 2018
Primul flashmob de citit in public din Bucuresti. Simpatic, energic, revogorant. Esti tu cu cartea si cerul deasupra. Restul... este poveste.
%d blogeri au apreciat: